Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în spatele unei unități militare din Tulcea. Prima condamnare

ro

01 May, 2020 00:00 1302 Marime text

Un bărbat, de 49 de ani, din Tulcea, a fost condamnat în primă instanță la nouă ani de închisoare pentru omor. Decizia nu este una definitivă, ea fiind contestată de către inculpat la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în faza apelului a fost stabilit pentru data de 4 iunie. Bărbatul a fost acuzat că și-a ucis în bătaie victima, totul având loc într-un adăpost improvizat la marginea orașului Tulcea, în spatele gardului unei unități militare.


Conform procurorilor, inculpatul și victima erau persoane fără adăpost. În dimineața de 14 octombrie, inculpatul s-a deplasat la adăpostul victimei pentru a consuma spirt medicinal și apă.


La un moment dat, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul a lovit victima în zona mâinilor, picioarelor și toracelui. În scurt timp, victima a decedat din cauza rănilor suferite.


Inculpatul a fost audiat prin videoconferință de la locul de deținere, potrivit prevederilor art.43 alin.6 din Decretul nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, context în care a recunoscut comiterea faptei.



Citește și

Însemne sataniste!
Tribunalul Constanța decide luna viitoare libertatea unui bărbat acuzat de omor deosebit de grav


Bărbat din Oltina, reținut pentru crimă chiar de ziua lui. A fost condamnat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii