Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tânărul care s-a înecat în mare în zona Cartierului Consilierilor din Constanța este cadru militar. La ce unitate era încadrat (galerie foto)

ro

15 May, 2018 19:28 25641 Marime text
Tânărul decedat în această după amiază pe plaja din dreptul Cartierului Consilierilor din Constanța este cadru militar. 

Potrivit unor surse acesta lucra la unitatea militară 02016 din Babadag, județul Tulcea. 

Tânărul, C.G.P., de 24 de ani de loc din Pitești ar fi intrat în mare să facă o baie și când a văzut că nu mai poate ieși la mal a strigat după ajutor. 

Un tânăr care făcea Kite în zonă a venit să îl ajute și l-a scos la mal. 

Din păcate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. 

Potrivit unui articol publicat în 2015 într-un ziar din Sibiu, tânărul, alături de fratele său geamăn au fost studenți la specialitatea Infanterie, la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Trupul victimei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces. 

UPDATE. Oficial de la Forțele Navale Române

Sublocotenentul Cătălin-Gabriel POHACE, în vârstă de 24 de ani,, de la Batalionul 307 Infanterie Marină, a decedat în garnizoana Constanța, în timp ce se afla în afara programului orar al unității, potrivit Forțelor Navale Române. 

Aflat pe o plajă din municipiul Constanța, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa mării. Un echipaj  SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu tote eforturile depuse, ofițerul a decedat.

În cauză a fost sesizat Parchetul militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. 

Militarul era absolvent al Academiei Forțelor Terestre, promoția 2017 și era necăsătorit. 

Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iordache Alexandru 15 May, 2018 22:05 Am efectuat stagiul militar in UM 02016,in perioada 1973-1975, avînd gradul de caporal. Regret profund intimplarea nefericita a tînărului ofițer C.G.P. care sa soldat cu trecerea in neființă a acestui ostas roman! Transmit pe aceasta cale compasiunea mea! Condoleante familiei ! Dumnezeu sal ierte si sal odihneasca in pace!