Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Însemne sataniste! Tribunalul Constanța decide luna viitoare libertatea unui bărbat acuzat de omor deosebit de grav

ro

29 Apr, 2020 00:00 1886 Marime text

Un bărbat din Constanța, în vârstă de 47 de ani, condamnat la închisoare pe viață, cere să fie eliberat condiționat. Cel în cauză ar fi ucis, împreună cu doi prieteni, doi oameni la Constanța. Mai mult, cei în cauză au mai fost suspectaţi şi că au profanat morminte şi au făcut diverse însemne sataniste. În momentul în care au fost prinşi de oamenii legii, au motivat că au comis crimele în numele lui Satan.
 
Revenind la bărbatul de 47 de ani, Horaţiu P., se va afla luna viitoare în fața judecătorilor de la Tribunalul Constanța, unde va cere să fie eliberat condiționat!
 
Cel în cauză a fost condamnat prin sentința penală nr. 695/2003 la pedeapsa detențiune pe viață pentru să vârșirea infracțiunii autor omor deosebit de grav.
 
Conform magistraților, executarea pedepsei a început la data de 25 mai 1995 și urmează să expire la data de 12 decembrie 2092.
 
Citește și
 
Constanța. Un bărbat condamnat pentru uciderea soției, nemulțumit de pedeapsă

Mărturiile cutremurătoare ale unei femei din Costinești I s-a cerut să spună rugăciunea „Tatăl nostru”, după care a fost înjunghiată de mai multe ori

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii