Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:13 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Un recidivist și-a tăiat concubina în plină stradă. Bărbatul a fost reținut

ro

23 Aug, 2021 14:31 3082 Marime text

 
Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:
 
            La data de 23.08.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul D. I.-V., în vârstă de 27 ani, recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de violenţă în familie, prev. şi ped. de disp. art. 199 alin. (1) din Codul penal, rap. la art. 194 alin. (1) lit. e) din Codul penal, cu aplic. art. 41 alin. (1) din Codul penal.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului D. I.-V. s-au reținut următoarele:

În noaptea de 21/22.08.2021, în jurul orei 00:00, inculpatul D. I.-V. a agresat-o fizic pe concubina sa, S. M.-M., lovind-o de mai multe ori cu un obiect ascuţit tăietor la nivelul corpului şi al membrelor inferioare, în timp ce se afla pe o stradă din mun. Constanţa, leziunile traumatice astfel provocate punând în primejdie viața persoanei vătămate.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D. I.-V.
 
          Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.  

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii