Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul pentru funcțiile de conducere din Curtea de Apel Constanța, la final. Când se publică rezultatele definitive

ro

08 Aug, 2020 00:00 1899 Marime text
  • Consiliul Superior al Magistraturii a afișat rezultatele anonimizate pentru testarea scrisă.
  • Afișarea tabelului final de clasificare a candidaților este programată să aibă loc pe daa de 12 august.
  • Magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu s-au înscris pentru funcțiile de vicepreședinți ai Curții de Apel.

Emoții mari printre judecătorii înscriși la concursul pentru funcțiile de conducere pentru instanțele din toată țara. Consiliul Superior al Magistraturii a afișat rezultatele anonimizate pentru testarea scrisă susținută week-end-ul trecut, astfel că au mai rămas doar câteva zile până la afișarea listelor finale cu magistrații care au promovat concursul.
Potrivit calendarului oficial, afișarea tabelului final de clasificare a candidaților este programată să aibă loc pe daa de 12 august. Pentru Constanța, sunt scoase la concurs ambele posturi de vicepreședinți ai Curții de Apel, patru magistrsați înscriindu-se în concurs pentru acestea.
Mai exact, este vorba despre magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu.
La rândul său, magistratul Luminița Niculache, de la Tribunalul Tulcea, s-a înscris în concurs pentru funcția de președinte al Tribunalului tulcean, iar magistrații Ciprian Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, și, respectiv, Monica Florentina Ghiol, de la Judecătoria Măcin, candidează pentru funcția de președinte al Judecătoriei Măcin. 
Potrivit procedurii în vigoare, judecătorii pot contesta notele obținute le testarea scrisă, contestațiile putând fi depuse până la începutul săptămânii viitoare.
Rezultatele finale cu mediile obținute de magistrați în urma tuturor probelor de concurs vor fi publicate la mijlocul săptămânii viitoare.

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii