Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Colonelul“ care a făcut circ în trenul Constanța – București menținut în arest

ro

13 Aug, 2021 00:00 2500 Marime text
 
  • Inculpatul a pus mâna pe gradele lucrătorului de poliție spunând: „Astea sunt grade?“, după care s-a dezbrăcat de tricou arătându-și stelele tatuate pe umeri și spunând că el este colonel. 
 

Curtea de Apel Constanța a decis ca bucureșteanul, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, să rămână în arest preventiv.
 
Hotărârea este definitivă!
 
Bucureșteanul a fost condamnat de Judecătoria Medgidia, în primă instanță, la trei ani cu executare.
 
În cursul urmăririi penale, agentul de poliție în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi a declarat că pe când se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost sesizat de către șeful de tren cu privire la un călător, care era recalcitrant, nu purta mască și nu avea bilet de călătorie.
 
Polițistul a mai arătat că i-a solicitat acestuia să-și pună masca de protecție, însă acesta a smuls-o și a aruncat-o, proferând cuvinte vulgare la adresa instituției Poliției Române.
 
După aceea, conform declarației persoanei vătămate, când i-a solicitat să se legitimeze, inculpatul s-a ridicat la el spunându-i că el s-ar fi bătut cu mascații și că ar fi mâncat 10 ca el în pușcărie.
 
A mai relatat persoana vătămată că inculpatul a încercat să-l împingă, însă s-a ferit și l-a apucat de umeri, punându-l înapoi pe scaun și solicitându-i să se calmeze.
 
Potrivit celor declarate de persoana vătămată a încercat să vorbească și să îl calmeze pe inculpat, însă acesta a continuat să înjure și să amenințe, prezentând o foaie de eliberare din penitenciar și o adeverință atestând că acesta ar fi infectat cu virusul HIV și dându-și bluza jos pentru a-și arăta tatuajele.
 
Potrivit martorilor, inculpatul a pus mâna pe gradele lucrătorului de poliție spunând: „Astea sunt grade?“, după care s-a dezbrăcat de tricou arătându-și stelele tatuate pe umeri și spunând că el este colonel. 
 
Polițistul a relatat că l-a prins pe inculpat de față pentru a-l împiedica pe acesta să muște și pentru a-i putea fi puse cătușele, însă când a dat să-i elibereze mâna dreaptă, acesta s-a slăbit din strânsoare și l-a mușcat de mâna stângă, în zona bicepsului.
 
Sursa text: rolii.ro
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Doi polițiști, agresați fizic în stația CF Constanța. Inculpatul, în arest preventiv
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii