Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:28 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța a fost condamnat definitiv!

ro

26 Oct, 2021 00:00 4313 Marime text

 
  • Potrivit martorilor, inculpatul a pus mâna pe gradele lucrătorului de poliție spunând: „Astea sunt grade?“, după care s-a dezbrăcat de tricou arătându-și stelele tatuate pe umeri și spunând că el este colonel.   
 
Curtea de Apel Constanța a decis ieri, 25 octombrie 2021, condamnarea definitivă a  bucureșteanului, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța.
 
Cel în cauză a primit trei ani cu executare.
 
Instanța a admis în parte acţiunea civilă formulată de persoana vătămată şi l-a obligat pe inculpat la plata către acesta a sumei de 243 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de 5.000 lei cu titlu de daune morale.
 
Amintim că în noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
 
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 
La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Circ în trenul Constanța – București!
Un deținut de la Poarta Albă și-a tatuat grade de colonel pe umeri! Polițist mușcat. Dosarul, în apel

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii