Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Club Sportiv Lake View, adversar în instanță al Municipiului Constanța prin Primar. Când se judecă procesul

ro

01 Jan, 2021 00:00 2172 Marime text
  • Litigiul dintre Clubul Sportiv Lake View și municipalitate are numărul de dosar 5171/118/2020.
  • Acesta se va judeca pe data de 16 februarie 2021, în loc de data de 1 februarie 2021, cum se stabilise inițial.
  • În luna iulie 2020, Clubul s-a aflat pe lista perdanților în ce privește programul de finanțare locală „Promovarea Sportului de Performanță“.
Magistrații Tribunalului Constanța au decis preschimbarea termenului de judecată din procesul pe care Clubul Sportiv Lake View Constanța l-a intentat Municpiului Constanța prin Primar.
 
Astfel, dosarul se va judeca pe data de 16 februarie 2021, în loc de data de 1 februarie 2021.
 
Amintim că, în luna iulie 2020, Clubul s-a aflat pe lista perdanților în ce privește programul de finanțare locală „Promovarea Sportului de Performanță“.
 

Dosar înregistrat la 1 septembrie

 
Litigiul dintre Clubul Sportiv Lake View și municipalitate are numărul de dosar 5171/118/2020. Acesta a fost înregistrat pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța la data de 1 septembrie 2020.
 
Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Portalul Instanțelor de Judecată, părți în cauză sunt Clubul Sportiv Lake View, în calitate de reclamant, și, respectiv, Municipiul Constanța prin Primar, în calitate de pârât.
 
Obiectul dosarului îl reprezintă „anulare act administrativ“, iar la primul termen, ce s-a desfășurat la data de 14 decembrie 2020, judecătorii au decis amânarea cauzei, pentru administrarea probelor.
 

Clubul, notat cu 30,67 de puncte

 
În luna iulie 2020, Primăria Constanța a anunțat care sunt câștigătorii selecției de proiecte sportive, în cadrul Programului „Promovarea sportului de performanță pentru jocuri sportive și jocuri individuale“.
 
În timp ce primul clasat a primit o finanțare de 9.000.000 de lei de la bugetul local, iar proiectele asociațiilor situate pe locurile 2 și 3 au primit finanțări de 1,2 milioane de lei, Club Sportiv Lake View Constanța s-a numărat printre perdanții finanțărilor.
 
Astfel, Clubul a fost notat cu 30,67 de puncte, proiectul său fiind respins de autoritățile locale, alături de cele ale altor cinci asociații sportive.
 
Se arată în documentul procedurii că „în conformitate cu prevederile Regulamentului privind acordarea de finannțări din bugetul municipiului Constanța pentru activități sportive“, mai multe proiecte au fost declarate respinse, printre care și cel prezentat de CS Lake View.
 
De altfel, nici în anul 2019, Club Sportiv Lake View nu s-a regăsit pe lista celor ce au primit finanțare din partea municipalității pentru derularea proiectelor sportive.
 
În acest sens, se arată în documentul „Raport final al sesiunii de selecție de proiecte sportive în cadrul programelor «Promovarea Sportului de Performanță» și «Sportul pentru Toți»“, al Primăriei Constanța, următoarele: „Prin raportul de soluționare a contestațiilor nr. 148274/01.08.2019, comisia de soluționare a contestațiilor resping contestațiile formulate de Asociația Club Sportiv Flamingo Volleyball Club, Asociația Club Sportiv Selena S.N. Constanța, Club Sportiv Lake View Constanța ca neîntemeiate“.
 
Rămâne de văzut când va pronunța Tribunalul Constanța o decizie în procesul intentat de clubul sportiv primăriei.
 
Indiferent care va fi această decizie, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
Citește și:

Au fost stabiliți câștigătorii programului „Promovarea Sportului de Performanță”, finanțat de Primăria Constanța. Handbalul și fotbalul iau potul cel mare! (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii