Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care deține spațiul de joacă Lake View, victorie la Curtea de Apel împotriva Apelor Române! Ce s-a decis

ro

04 May, 2022 00:00 1811 Marime text
  • Firma care deține spațiul de joacă Lake View a câștigat dreptul la rejudecarea procesului ce are în centru subsectorul de plajă din Mamaia închiriat de la ABADL, după ce Tribunalul Constanța hotărâse inițial respingerea cererii sale.
  • Hotărârea a fost luată în dosarul 7935/118/2021, în care reclamant este SC Black Wave Center SRL, iar pârâtul este Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, a fost analizat inițail de Tribunalul Constanța.
 
Decizie favorabilă companiei Black Wave Center, la Curtea de Apel Constanța, în procesul cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!
 
Firma care deține spațiul de joacă Lake View a câștigat dreptul la rejudecarea procesului ce are în centru subsectorul de plajă din Mamaia închiriat de la ABADL, după ce Tribunalul Constanța hotărâse inițial respingerea cererii sale.
 
Hotărârea a fost luată în dosarul 7935/118/2021, în care reclamant este SC Black Wave Center SRL, iar pârâtul este Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, a fost analizat inițail de Tribunalul Constanța.
 
Curtea de Apel Constanța a decis ieri, 3 mai 2022, să admită recursul Black Wave Center, companie controlată de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, și să trimită cauza înapoi la Tribunalul Constanța, pentru rejudecare.
 
Decizia Curții de Apel este definitivă.
 
Ce solicitase compania
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, potrivit Hotărârii 53/2022 a Tribunalului Constanța, firma a solicitat „anularea notificării de reziliere a Contractului de închiriere nr. (...) comunicată prin Adresa nr. (...) din (...).08.2021“, emisă de ANAR – ABADL.
 
Pe scurt, reprezentanții companiei au susținut în proces că, la momentul emiterii notificării de către Apele Române, contractul ar fi fost deja reziliat de către firmă (din 16.08.2021), pentru că ABADL nu ar fi respectat obligațiile privind predarea subsectorului de plajă.
 
„Ignorând notificarea de reziliere a Contractului comunicată de subscrisa și recepționată de ABADL, pârâta, prin Adresa nr. (...).08.2021 i-a notificat cu privire la rezilierea Contractului de către aceasta începând cu data de 20.08.2021“, au susținut reprezentanții Black Wave în proces.
 
După analizarea actelor depuse la dosarul cauzei, însă, magistrații Tribunalului Constanța au decis să respingă acțiunea promovată de Black Wave Center.
 
Acum, cazul va fi rejudecat, de către un alt complet al Tribunalului Constanța.
 
Despre Black Wave Center
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 18.03.2022, compania Black Wave Center a fost înființată în 2011 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 283C, obiectul de activitate fiind reprezentat de „alte activități recreative și distractive n.c.a.“.
 
Asociat unic și administrator este Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky.
 
În 2018, firma a avut 38 de angajați, profitul a fost 331.737 de lei, iar cifra de afaceri este 4.534.590 de lei.
 
În 2019, numărul angajaților a fost 44, profitul a fost 951.553 de lei, iar cifra de afaceri a fost 5.502.481 de lei.
 
În 2020, au rămas 39 de angajați, profitul a fost 163.365 de lei, iar cifra de afaceri a fost 3.368.679 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Black Wave Center a încheiat patru contracte de achiziții publice, în valoare totală de 12.529 de lei, toate cele patru fiind încheiate în lunile noiembrie și, respectiv, decembrie 2021, două dintre acestea fiind semnate cu Penitenciarul-Spital Poarta Albă și două cu Pentenciarul Poarta Albă.
 
Sursa motivare: Portalul Național al Jurisprudenței – rejust.ro – Hotărârea nr. 53/2022
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Teren la intrare în Mamaia, revendicat de la o firmă privată! ABADL spune că este plajă, compania cere ștergerea mențiunilor legate de Dosarul Retrocedărilor!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii