Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce schimbări a adus noul an în instanţele constănţene

ro

04 Jan, 2020 00:00 1679 Marime text

Noul an a adus cu sine schimbări importante şi în justiţia de la malul mării. Astfel, odată cu intrarea în anul 2020, Curtea de Apel Constanţa a rămas fără unul dintre vicepreşedinţii instanţei.


Magistratul Eleni Cristina Marcu nu mai este vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa, începând cu data de 1 ianuarie 2020. Iar aceasta, dat fiind faptul că, începând cu aceeaşi dată, judecătoarea este magistrat al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, urmând să îşi desfăşoare activitatea la Secţia Penală a instanţei supreme.


Decizia privind eliberarea din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa a judecătoarei Eleni Cristina Marcu a fost luată de Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa din 20 decembrie 2019. Aceasta a intrat în vigoare la data de 1 ianuarie.


Amintim că, la finele anului trecut, magistratul constănţean a reuşit să promoveze examenul pentru postul de judecător al Curţii Supreme, alături de judecătoarea Elena Babu, preşedintele Curţii de Apel Braşov. Punctajul final obţinut de fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa a fost de 83.


În ce priveşte conducerea Curţii de Apel Constanţa, aceasta este asigurată de preşedintele Marius Cristian Epure şi de cel de-al doilea vicepreşedinte al instanţei, judecătoarea Adriana Ispas, recent delegată pe funcţie.


Citeşte şi:

Rezultate finale. Vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa pleacă la Curtea Supremă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii