Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrat de la Curtea de Apel Constanța, admis la interviul pentru Curtea Supremă! Al treilea în ultimii trei ani (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2022 00:00 1420 Marime text
  • Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas.
  • În ultimii trei ani, au promovat la Curtea Supremă, de la Curtea de Apel Constanţa, magistratul Eleni Cristina Marcu, fost vicepreşedinte al instanţei constănţene, şi Beatrice Mariş, fost preşedinte al Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.
  • În Secţiunea Document puteţi consulta tabelul cu rezultatele obţinute la proba interviului de candidaţii pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele neanonimizate al interviului susținut de judecătorii ce vor să promoveze la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, la Secția Penală.
 
Printre candidații declarați admiși la interviu se numără și fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, judecătorul din Constanța a fost declarat admis la interviul susținut în fața Secției pentru judecători cu un punctaj mediu de 42,64 de puncte, notarea maximă ce putea fi făcută potrivit procedurii fiind de 50 de puncte, iar cea minimă, de 35 de puncte.
 
Conform metodologiei examinării, punctajul final obținut la concurs reprezintă suma punctajelor obținute la cele două probe, alături de interviu candidații trecând anterior și prin proba evaluării de către comisie a actelor pe care le-au întocmit sau care privesc activitatea acestora.
 
Pentru a fi declarat admis la concursul pentru Curtea Supremă, un candidat trebuie să obțină minimum 70 de puncte, echivalentul notei 7.
 
Rezultatele finale se vor publica pe site-ul CSM.
 
Fostul vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, magistratul Adriana Ispas, candidează pentru unul dintre cele patru posturi scoase la concurs pentru Secția Penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
 
În anii anteriori, au mai promovat examenul pentru Înalta Curte de Casație și Justiție a României magistrații Eleni Cristina Marcu – la Secţia Penală, de asemenea fost vicepreședinte al Curţii de Apel Constanţa – şi Beatrice Mariş – la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fost preşedinte al Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa.
 
În Secţiunea Document puteţi consulta tabelul cu rezultatele obţinute la proba interviului de candidaţii pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală.
 
Sursa foto: Înalta Curte de Casație și Justiție a României - icc.ro

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce judecător din Constanța vrea să plece la Curtea Supremă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii