Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, propus șef în Curtea Supremă

ro

12 Sep, 2023 09:29 1339 Marime text
  • Decizia va fi luată de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței de joi, 14 septembrie 2023.
Magistratul Eleni Cristina Marcu, fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, ar urma să fie președintele Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Supremă de Justiție a României!
 
Decizia va fi luată de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței de joi, 14 septembrie 2023.
 
Magistratul Eleni Cristina Marcu a fost propusă pentru delegare pe funcția de președinte al Secției Penale.
 
Amintim, Eleni Cristina Marcu a fost vicepreședintele Curții de Apel Constanța până la finele anului 2019, când a promovat examenul de avansare la Curtea Supremă.
 
Dacă propunerea va fi admisă, Eleni Cristina Marcu va fi delegată președinte al Secției Penale până la ocuparea postului prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Magistrat de la Curtea de Apel Constanța, admis la interviul pentru Curtea Supremă! Al treilea în ultimii trei ani (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii