Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitate pentru judecători Se discută organizarea concursului pentru Curtea Supremă. La ultima promovare, un post a fost câștigat de un magistrat constănțean

ro

12 Sep, 2020 21:57 2032 Marime text
  • La ultimul concurs pentru Curtea Supremă organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, unul dintre posturile puse la bătaie pentru Secția penală a instanței a fost câștigat de judecătoarea constănțeană Eleni Cristina Marcu, vicepreședintele Curții de Apel Constanța.

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii se întrunește în ședință săptămâna viitoare.

Potrivit surselor oficiale, pe ordinea de zi a ședinței se află declanșarea procedurilor pentru organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

La ultimul concurs pentru Curtea Supremă organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, unul dintre posturile puse la bătaie pentru Secția penală a instanței a fost câștigat de judecătoarea constănțeană Eleni Cristina Marcu, vicepreședintele Curții de Apel Constanța.

Concursul respectiv s-a încheiat în luna decembrie , cu numirea în funcții a judecătorilor declarați admiși în urma examenelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii