Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Bulevard SA a intrat oficial în lichidare! Raportul final și situația financiară finală de lichidare, depuse la Registrul Comerțului

ro

12 Apr, 2022 00:00 1316 Marime text
 
  • În urmă cu doar câteva zile, mai exact, pe 4 aprilie 2022, pentru compania Bulevard SA s-au făcut ultimele înregistrări la Registrul Comerțului.
  • Firma se află în stare de lichidare, lichidatorul societății fiind Grecu Nicola C.I.I., numit pe 19 ianuarie 2022.
  • Pe 2 decembrie 2013, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a decis dizolvarea societății, însă procedura lichidării fusese suspendată de instanță, în procesul penal în care firma era judecată alături de fostul primar Radu Mazăre, în dosarul instrumentat de DNA Constanța.
  • Curtea de Apel Constanța a decis în noiembrie 2019 revocare măsurii suspendării procedurii de lichidare, iar firma a primit astfel undă verde.
  • Tot Curtea de Apel Constanța a decis și achitarea inculpaților din dosarul DNA Constanța.
  • Acum, compania a depus pe 31 martie 2022 situația finală de lichidare, iar raportul privind situația economică a societății, alături de raportul final de lichidare au fost depuse pe 21 februarie 2022.
 
Este oficial! Compania Bulevard SA, al cărei nume a fost des asociat cu cel al fostului primar Radu Mazăre privind tranzacțiile financiare, a intrat în lichidare! Decizia privind dizolvarea firmei a fost luată de Adunarea Generală a Acționarilor societății încă din anul 2013, însă abia la finele lunii noiembrie 2019 Curtea de Apel Constanța a decis revocarea măsurii preventive de suspendare a procedurii de lichidare ce fusese dispusă față de firma Bulevard SA. În urmă cu doar câteva zile, mai exact, pe 4 aprilie 2022, pentru compania Bulevard SA s-au făcut ultimele înregistrări la Registrul Comerțului.
 
Măsura privind suspendarea lichidării fusese dispusă de Tribunalul Constanța prin decizia luată în primă instanță în dosarul în care societatea era judecată alături de fostul primar Mazăre într-un dosar de spălare de bani, dosarul fiind trimis în instanță de DNA Constanța.
 
Prin aceeași decizie a Tribunalului Constanța, compania Bulevard SA primise amendă penală, fiindu-i suspendată activitatea pe o perioadă de trei luni și fiindu-i interzis accesul la licitații pentru contracte publice timp de un an. Totodată, față de Bulevard SA se hotărâse și menținerea măsurii preventive a suspendării procedurii de lichidare.
 
Undă verde pentru lichidare
 
Ulterior, însă, Curtea de Apel Constanța, în completul format din magistrații Eleni Cristina Marcu și Adriana Ispas, a decis, în noiembrie 2019, să revoce această măsură preventivă, iar firma a primit undă verde pentru lichidare.
 
De altfel, la finele procesului penal, Curtea de Apel Constanța a pronunțat o decizie de achitare față de fostul primar și de restul inculpaților din dosar, schimbând astfel în totalitate decizia primei instanțe.
 
Acum, în urmă cu doar câteva zile, mai exact, pe 4 aprilie 2022, pentru compania Bulevard SA s-au făcut ultimele înregistrări la Registrul Comerțului.
 
Se arată în documentele oficiale, totodată, că firma se află în stare de lichidare, lichidatorul societății fiind Grecu Nicola C.I.I., numit pe 19 ianuarie 2022.
 
Potrivit aceleiași surse, la data de 2 decembrie 2013, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a decis dizolvarea societății.
 
La data de 31 martie 2022 a fost depusă situația finală de lichidare, iar raportul privind situația economică a societății, alături de raportul final de lichidare au fost depuse pe 21 februarie 2022.
 
Conform Confidas.ro, platfomă consultată la data de 11 aprilie 2022, pachetul principal de acțiuni este deținut de SC Holland Development Group SA, fiind vorba despre 97,69%.
 
Alți 2,3% revin unei Liste de acționari persoane fizice, unde se regăsesc 75 de acționari.
 
Administratorul societății este SC Millenium Global Development SA, reprezentată prin Sorina Gina Hortolomei Moscu, mandatul fiind în prezent suspendat.
 
Activitatea principală este reprezentată de „restaurante“, iar lichidatorul este Nicola Grecu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Exclusiv!
Radu Mazăre și Sorina-Gina Hortolomei- Moscu, achitați definitiv!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii