Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul infectat cu HIV, care a mușcat un polițist la Medgidia, află azi dacă va fi pus în libertate

ro

03 Nov, 2020 00:00 1669 Marime text
  • De precizat că inculpatul nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii, el fiind condamnat în trecut atât pentru furt, cât și pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.


Judecătorii din Constanța vor decide azi libertatea bărbatului din București, infectat cu virusul HIV, care a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța! Magistrații analizează azi dacă se impune menținerea în arest preventiv a individului, sau este posbil ca cercetările să fie continuate cu suspectul în stare de libertate (control judiciar ori arest la domiciliu).

Oricare va fi decizia judecătorilor, aceasta va putea fi contestată la instanța superioară.
 

Condamnat într-un alt dosar

De precizat că inculpatul nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii, el fiind condamnat în trecut atât pentru furt, cât și pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Recent, judecătorii de la Tribunalul Argeș au decis contopiea unor pedepse mai vechi aplicate individului în două dosare separate (un an şi șase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu). În final, bărbatului i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, de un an şi șase luni de inchisoare, la care s-a adaugat sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse (patru luni de închisoare), individul primind un an şi zece luni de închisoare cu executare.
 

În tren, fără mască de protecție și fără bilet

Revenind la dosarul de la Constanța, zilele trecute, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.


Citește și

Copănele și friptură, pe post de proiectile
Amenințări cu moartea la Penitenciarul Poarta Albă. Partea vătămată, un gardian. Prima condamnare


Achitare definitivă într-un caz de ultraj la Constanța
„Reacţia organelor de poliţie şi jandarmerie a fost disproporţionată şi incoerentă“


Veste proastă pentru militarul din Constanța acuzat că ar fi pipăit o minoră pe plajă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii