Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Yahoo! News Apple și Samsung se bat pe telefonul auriu

ro

01 Oct, 2013 11:38 2646 Marime text
Apple a anunțat că va lansa pe piață o variantă aurie a noului iPhone 5S. Săptămâna trecută, Samsung a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare în care apare o versiune de aceeași culoare a smartphone-ului Galaxy S4.

Mai mult, coreenii au anunțat că în această ediție limitată va mai exista un smartphone S4 roz, dar și unul care va avea o carcasă într-o combinație de maro cu auriu. Telefoanele sunt scoase la vânzare doar în magazinele din Emiratele Arabe.

Cârcotașii au spus că cei de la Samsung vor să copieze Apple, însă coreenii au reacționat imediat și au declarat că Galaxy S4 în varianta aurie a apărut în magazinele arabe cu două zile înainte de prezentarea noului iPhone.

De asemenea, aceștia au mai postat pe un blog oficial mai multe gadgeturi aurii pe care le-au lansat de-a lungul timpului, începând cu anul 2004.

În ceea ce privește noile smartphone-uri iPhone, acestea vor fi prezentate și în România în următoarele două săptămâni. Deocamdată nu se cunosc prețurile oficiale pe care le vor avea iPhone 5S și 5C și nici ce oferte vor avea operatorii de telefonie mobilă.

Yahoo! News
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii