Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea.ro Cum a autorizat primăria Mangalia construirea unui hotel pe nisipul plajei din Olimp (documente)

ro

12 Dec, 2015 09:50 11231 Marime text

Descarca document: 10_Carte-Funciara-Bufet-Meduza.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iuliana I 13 Aug, 2017 23:19 Tocmai ce am fost cazata la acest hotel. Daca ceea ce spune Adi la comentarii este adevarat...apai i-as mai da propietarului inca vreo 10 locatii de pe litoral ca stie sa le puna in valoare. Cu toate neregurile pe fare le-o fi facut, a ajuns sa faca din "rahat bici" cum se spune. Este o locatie moderna, cu toate dotarile, plaja intretinuta si da, asa e plaja nu pare sa fii avut o valoare turistica prea mare inainte. Hotelul este destul de mic, are vreo 28 de camere si nu cred ca a fost asa o tragedie ca s-a construit pe plaja. Beneficiul este si pentru statiune...a crescut numarul turistilor.
  • Cetatean mangalia 12 Jul, 2016 01:02 DNA unde e DNA vin-o si scapa-ne de acesti hoti nenorociti.... orasu asta o sa ajunga ruine , ei isi construiesc blocuri si hoteluri si noi restu ne luptam cu sistemu asta corupt ... in zadar , sa se sesizeze dracu cineva odata
  • Adi 21 Dec, 2015 17:07 In realitate, cel care avea in proprietate bufetul de plaja Meduza, bufet pe care il stiu de cand m-am nascut deoarece parintii mei lucrau in Olimp, era o bomba acoperita cu stuf, un adevarat pericol pentru cei care intrau acolo. Plaja respectiva nu are valoare turistica prea mare, deoarce acel golf langa care era amplasata terasa Meduza, era folosit pentru apele cu dejectii de la hotel Panoramic si probabil si Amfiteatru (Inainte sa fie deversate in mare se trecea apa prin niste sisteme de epurare situate in fata hotelului Panoramic, fix in spatele acelui minihotel facut in spatiul fostelor magazii si toalete de la Braseria Egreta. Oricum, hotelul Panoramic este in paragina multumita acestui mare Josef Goschy, un afacerist care din 25 de hoteluri pe care le are nu egaleaza venitul unui restaurant gen Carul cu Bere, deci e clar ce aptitudini are. Oricum, sa revenim la subiect. Acest individ care a cumparat un bufet intr-o situatie de dezastru, intr-o zona de rahat, la propriu, va dati seama ca a fost nevoit sa scoata o caruta de bani din buzunarul propriu si personal ca sa faca ceva acolo din care sa traiasca, si sa ajute turismul. Spatiile de cazare pe plaja in sudul litoralului sunt foarte putine, mai ales pe fondul caderii unor hoteluri importante. Si voi, cu jurnalismul asta de pitbuli, tocmai pe acesti mici investitori ii atacati?!?!? Sa va fie rusine, omul a construit, NU A DARAMAT! Pai cum vreti voi sa fie readus turismul pe linia de plutire daca va opuneti la tot ce se face nou?
  • maria 12 Dec, 2015 12:07 Dar ce parere aveti despre faptul ca Stolojan si-a construit vila pe plaja de la Olimp, linga cherhana si restaurantul pescarilor. Asta nu se ancheteaza?