Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educatiei monitorizeaza Universitatea „Spiru Haret"

ro

25 Jun, 2010 03:04 2481 Marime text
cap_1.jpgPotrivit unui Ordin pentru aprobarea Metodologiei privind monitorizarea specială a Universităţii „Spiru Haret" din Bucureşti emis în data de 23 iunie a.c. de Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Petru Funeriu, şi publicat în Monitorul Oficial al României, Universitatea „Spiru Haret" din Bucureşti este monitorizată timp de trei ani.

Astfel, monitorizarea specială vizează asistarea şi îndrumarea realizării activităţilor specifice procesului de învăţământ şi controlul respectării standardelor naţionale de asigurare a calităţii, în conformitate cu reglementările legale în vigoare specifice învăţământului superior, pentru întreaga activitate didactică, de cercetare ştiinţifică, de management academic, financiară şi administrativă.

Mai mult decât atât, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului poate solicita experţi atât din instituţii de învăţământ superior acreditate şi unităţi de cercetare ştiinţifică, cât şi din alte ministere, precum şi, după caz, de la alte organigrame specializate ale statului în procesul de monitorizare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii