Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Mihai Lupu -„ Nu sunt mulțumit de activitatea mea pentru că mereu e loc de mai bine. “ (Video)

ro

03 Dec, 2021 13:17 1674 Marime text

 
 
  • Invitații de la ZIUA-n amiaza mare din această săptămână sunt șefii municipiului și județului Constanța.
Având în vedere că suntem la începutul lunii decembrie, în apropierea sărbătorilor de iarnă și a sfârșitului de an, invitații ediției de vineri, 3 decembrie, ora 13:00, a emisiunii „Ziua-n amiaza mare„ sunt politicienii care conduc municipiul și județul Constanța.

Sunt cei care își desfășoară activitatea în Casa Albă, cum îi spun constănțenii Palatului Administrativ. Sau, mai simplu, Prefectura Constanța, deși această impozantă clădire aparține, pe acte, prin Hotărâre de Guvern, Consiliului Județean Constanța.

Ne-am propus să arătăm constănțenilor locul de muncă al prefectului Silviu Coșa, al președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, și al vicepreședinților săi, Stelian Gima și Petre Enciu.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța se declară nemulțumit de activitatea sa din acest an. Se pare că se aștepta să fie mai ușor să pună în aplicare tot ceea ce și-a propus.

Mihai Lupu:„ Nu sunt mulțumit de activitatea mea pentru că mereu e loc de mai bine. “


Mihai Lupu are în vedere să creeze infrastructura județului Constanța: apă, canalizare, gaze. Își propune să rezolve problemele sistemului medical: „ Mai întâi de toate trebuie să fie funcțional Spitalul Județean.“, iar pe locul trei se clasează drumurile.

Mihai Lupu își va petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia.
 
Stelian Gima, Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța a vorbit despre proiectele pe care le are în derulare. Îi pare rău că, din cauza pandemiei nu a reușit să se apropie mai mult de oamenii din județ și își dorește normalitatea.

Stelian Gima: „Nu am putut să mă apropii mai mult de oamenii din județ. Multă sănătate, îmi doresc din tot sufletul să ne vaccinăm cât mai mulți, să ajungem pe locul 1 în țară. “



 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii