Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. S-a produs o ruptură între PNL și USR PLUS, în ciuda protocolului de colaborare semnat la începutul acestui mandat?

ro

08 Dec, 2021 15:25 2238 Marime text
  • Aflat la primul mandat de ales local, Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța
  • Teodor Popa a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii, dar și din mai multe Consilii de Administrație a unor unități de învățământ

Teodor Popa este consilier local PNL Constanța.

Aflat la primul mandat de ales local, Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța.

Teodor Popa a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii, dar și din mai multe Consilii de Administrație a unor unități de învățământ.

Despre activitatea sa din primul an al mandatului de consilier local disucutăm, joi, 9 decembrie, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre colaborarea dintre PNL și USR PLUS din Consiliul Local Municipiul care scârțăie,  în ciuda protocolului de colaborare semnat de cele două partide la începutul acestui mandat.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE. Paul Cononov, director ABADL – „Ar trebui înființată o Poliție a Mediului”! (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii