Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Constanța se îndreaptă spre dezastru și ratarea ultimelor șanse de redresare. Ce face opoziția social-democrată?

ro

19 Jul, 2021 15:16 3090 Marime text
  • UPDATE: Interviul LIVE de astăzi, programat de la ora 14.00 cu senatorul PSD de Constanța Felix Stroe a fost anulat din motive independente ce nu țin de niciuna dintre părți.

Președintele PSD Constanța, Stroe Felix este invitatul ediției de marți, 20 iulie de la ZIUA LIVE.

De la ora 14.00, discutăm despre activitatea parlamentară din prima sesiune din cadrul mandatului 2020-2021, despre măsurile guvernului Cîțu  care condamnă la subdezvoltare comunele și orașele în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre situația producătorii agricoli din Dobrogea, care își aruncă producția pe câmp, din lipsă de contractare, spații de depozitare și prelucrare, plus prețuri decente de achiziție.

Nu în ultimul rând, aflăm de la președintele PSD Constanța care este strategia social-democraților pentru a contracara măsurile luate de guvernarea PNL-USR de pe plan local, în condițiile în care partenerii din Coaliție continuă să se certe între ei, în vreme ce orașul Constanța se îndreaptă spre dezastru și ratarea ultimelor șanse de redresare. Inclusiv cu bani europeni.

dar și când vor fi organizate alegerile interne în cadrul organizației de la Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii