Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Are municipalitatea o strategie privind întreținerea spațiilor verzi și menținere a curățeniei în Constanța?

ro

11 Aug, 2021 14:56 3283 Marime text
  • Joi, 12 august, de la ora 14.00, Horia Constantinescu vorbește la ZIUA LIVE despre strategia municipalității privind întreținerea spațiilor verzi și curățeniei în Constanța

  • De prezența lui Horia Constantinescu în echipa primarului Chițac se leagă și tensiunile din coaliția PNL – USR PLUS de la Constanța

  • Recent, Constantinescu a anunțat public că "în perioada în care voi mai activa în administrația publică locală, mă voi rezuma la informații, idei, proiecte și realizări, nu și la can-can-uri"

 

Horia Constantinescu, fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor este poate cel mai controversat director din Primăria Constanța.

Acesta este director general delegat al Direcției Gestionare Servicii Publice și are în atribuții și coordonarea directă a Serviciului Spații Verzi.

Joi, 12 august, de la ora 14.00, Horia Constantinescu vorbește la ZIUA LIVE despre strategia municipalității privind întreținerea spațiilor verzi și curățeniei în Constanța.

De prezența lui Horia Constantinescu în echipa primarului Chițac se leagă și tensiunile din coaliția PNL – USR PLUS de la Constanța.

Recent, Constantinescu a anunțat public că "în perioada în care voi mai activa în administrația publică locală, mă voi rezuma la informații, idei, proiecte și realizări, nu și la can-can-uri".

Cu această ocazie, directorul din primăria Constanța a eliminat de pe pagina de socializare mai multe live-uri, deoarece "forma de exprimare nu se potrivea cu direcția aleasă de echipa din care fac parte!".

Clarificăm și acest aspect la ZIUA LIVE și îl vom întreba pe acesta și dacă este mulțumit de modul în care se aplică Regulamentul parcărilor publice din municipiu. 


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii