Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:12 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou certificat de urbanism obținut de afaceriștii de la Orient Construct Decor SRL. PUD pentru o investiție în stațiunea Mamaia

ro

24 Oct, 2020 00:00 2277 Marime text
  • Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr.3250 pentru societatea Orient Construct Decor SRL
  • Documentul a fost solicitat în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție în stațiunea Mamaia
  • Orient Construct Decor SRL este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social și Dorinel Turcu - 51% din capitalul socialPrimăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr.3250 pentru societatea Orient Construct Decor SRL, reprezentantă de Eugenia Georgescu.
Documentul a fost solicitat în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție în stațiunea Mamaia.

Societatea Orient Construct Decor SRL a mai obținut de la Primăria Constanța anul acesta și două Certificate de Urbanism, unul pentru supraetajarea unui imobil de 8 etaje, aflat în curs de execuție, dar și un altul pentru modificarea proiectului pe care îl au în zona parcării hotelului Doina. Beneficiarul dorește să construiască un hotel cu un regim de înălțime P+5-8 etaje, iar prin noua documentație obținută dorește supraetajarea obiectivului.

De asemenea, societatea Orient Construct Decor SRL a obținut de la Primăria Constanța, pe data de 10 februarie 2020, un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 584 - „Dezmembrare imobil în suprafață de 1.124 mp în două loturi - lot 1 - 1.122 mp, lot 2 - 2 mp - teren neconstruibil, conform HGR 525/1996“. Terenul este situat în stațiunea Mamaia, parcare hotel Doina, lot 1, Constanța
 


Orient Construct Decor SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Orient Construct Decor SRL este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social, Alina-Simona Turcu - 10% din capitalul social, Eugenia Georgescu - 5% din capitalul social, Dorinel Turcu - 51% din capitalul social. Administratori în firma care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale sunt: Alina-Simona Turcu, Eugenia Georgescu, Dorinel Turcu. Orient Construct Decor SRL are următoarele punte de lucru: municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanța, zona parcare hotel Doina, stațiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a stațiunii Mamaia); municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 392; municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanța, zona parcare hotel Doina, stațiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a stațiunii Mamaia). În anul fiscal 2016, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 18.272 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 13181 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariata, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 76.047 lei.
 


Despre Dinamic Decor SRL

Cu sediul social în municipiul Constanța, firma a fost fondată în 2016. Capitalul social subscris, de 10.000 lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Dinamic Decor SRL este controlată de China Construction Development Limited, cu sediul în China, Kong Kong, cu 95% din capitalul social, și Panciu Alina-Mihaela, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de finisare, este Panciu Alina-Mihaela. În anul fiscal 2016, societatea cu trei salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 3.568 lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: trei salariați, cifră de afaceri de 60.111 lei și o pierdere de 93.355 lei.


Citeşte şi:


Bloc de opt etaje pe bulevardul Mamaia. Orient Construct Decor SRL a obținut un act de urbanism de la municipalitate

Teren de peste o mie de metri pătrați situat în Mamaia, dezmembrat de Orient Construct Decor

Constănţeanul supărat Imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia, motiv de nemulțumire

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii