Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei blocuri de 8 etaje, pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia. Cine anunță investiția

ro

10 Nov, 2022 00:00 2833 Marime text
  • Imobilele vor avea funcțiuni de turism
 
Euro Vial Residence SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru o investiție în stațiunea Mamaia, unde dorește să ridice trei imobile de opt etaje.
 
Astfel, prin CU 2692 din data de 9 noiembrie 2022, prin care dorește să efectueze demersurile din stațiunea Mamaia, aproape de granița dintre Constanța și Năvodari, pentru edificarea a trei imobile 2S+P+5-8E cu funcțiuni de turism, piscină, amenajări activități nautice, locuri de joacă pentru copii, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice, private. Documentul este valabil 24 de luni.
 

Alte investiții



Euro Vial Holding SRL, prin Nelu Voicilă, a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru ridicarea a două blocuri de șase etaje, în municipiul Constanța. Este vorba de CU 1460 din data de 17/05/2021 pentru adresa B-dul Tomis, nr 466A+sola46, V383/2, zona Palas. Cele două imobile de șase etaje vor avea funcțiunea de locuințe colective.


Potrivit Registrului Comerţului, firma Euro Vial Holding SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în Municipiul Constanţa, pe strada Nicolae Filimon. Capitalul social este deţinut în proporţie de 95% de Ion Virgil Lixandru şi Nelu Voicilă, care are 5% din capitalul social. Administratorul societăţii este Nelu Voicilă. Potrivit codificării CAEN, Euro Vial Holding SRL se ocupă cu activităţi de „restaurante“.


Pe 28 octombrie 2020, Euro Vial Residence SRL a obținut de la primăria Constanța și autorizația de construire pentru ansamblul turistic pe care îl ridică pe în stațiunea Mamaia. Autorizație de construcție pentru modificarea proiectului imobiliar, prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20%.


SC Euro Vial Residence SRL, controlată de fostul consilier local PNL Ion Virgil Lixandru, a modificat în 2019 imobilul pe care îl ridică în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 341


Firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 276, pentru modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 901/07.06.2019 - construire ansamblu turistic corp A-2 s+P+5e şi corp B-2s+P+5e prin supraetajare.
 
 

Euro Vial Residence SRL

 
Societatea are sediul pe strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, fiind înființată în anul 2017. Asociați sunt Ion Virgil Lixandru – 70% și Laurențiu Mugurel Manta – 30%, iar administratorul firmei este Nelu Voicilă. În anul 2020, firma a raportat 11 salariați, cu o cifră de afaceri de 45.482.439 lei, iar profitul este de 13.760.617 lei. În anul 2021, firma a declarat 24 de salariați, o cifră de afaceri de 91.142.755 lei și un profit de 16.095.246 lei.
 
Ion Virgil Lixandru mai apare asociat în firmele Euro Vial Lighting, Agertrans SRL, Casy Prod SRL, Euro Vial Holding SRL, G K System SRL. Manta Laurențiu Mugurel este asociat unic la Egis-Rom SRL. Euro Vial Residence SRL este asociat în Euro Vial Property SRL, Euro Vial Live SRL, Euro Vial Private SRL, Le Pigeonnier SRL și Euro Vial Development SRL. Nelu Voicilă mai apare în firmele Euro Vial Holding SRL, Neptun Grand Hotel SRL, Euro Consumer SRL, Euro Vial Live SRL, Euro Vial Lighting SRL, Agertrans SRL, Euro Vial Development SRL, Le Pigeonnier SRL, Euro Vial Private SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Euro Vial Residence, undă verde de la Mediu pentru o investiție în Mamaia Nord
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii