Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii îi cer lui Făgădău să nu aprobe un PUZ - „Constat cu amărăciune că transparenţa este mai mult închipuită“ (document)

ro

09 Apr, 2016 00:00 4158 Marime text
oamenii ii cer lui fagadau sa nu aprobe un puz constat cu amaraciune ca transparenta este mai mult inchipuita
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tarpan Nicolae 03 Apr, 2020 16:21 De unde au aparut proprietari Baza Sportiva Badea Cartan .Primaria a vindut loturi care in trecut erau gradini.Iar Garar de unde are bani de construit blocuri ia verificat cineva .org acesti constructori
  • lucian56 09 Apr, 2016 17:59 Ceea ce se intampla in zona Badea Cartan este strigator la cer. Cui sa te mai plangi? Cum au intrat unii in posesia acestor terenuri care erau incluse in aceasta baza sportiva? Stau in zona din 1985 si tot acest spatiu era ingradit cu un gard care binenteles a disparut. Blocurile rasar unul dupa altul. Cel putin in spatele BL.BC10 si BC11 a aparut deja un bloc dupa ce primaria a avut grija sa curete terenul si sa faca o parcare care in mare parte s-a deteriorat datorita utilajelor care au lucrat la bloc. Cu toate ca exista si un spatiu de colectat gunoiul abia construit, acesta a disparut pentru ca era langa bloc. Avem procuratura? Aceasta nu se poate autosesiza ? Daca facem noi plangere penala aceasta va sta in lucru probabil vreo 5-6 ani.