Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicu Babu își transformă aparthotelul din Mamaia în bloc de locuințe! Imobilul are 8 etaje

ro

29 Jul, 2022 00:00 4844 Marime text
  • Amintim că la începutul anului 2022, la APM Constanța a fost depus proiectul spre avizare
  • Recent, municipalitatea a emis autorizația de construire pentru modificarea investiției
 
Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru Lavdor Perla Mării, firmă deținută de Nicu Babu, care modifică proiectul blocului de 8 etaje din stațiunea Mamaia.
 
Mai precis, prin AC 718 din data de 28 iulie 2022, Lavdor Perla Mării SRL modifică proiectul în curs de execuție autorizat cu AC 1350.2019 – construire imobil P+8E cu funcțiunea de cazare și alimentație publică – prin schimbare funcțiune în locuințe colective cu spațiu de alimentație publică și parcare la parter. Autorizația este valabilă 24 de luni.
 
Amintim că la începutul anului 2022, la APM Constanța a fost depus proiectul „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 1350/21.08.2019 „Construire Imobil P+8E cu funcțiunea de cazare și alimentație publică” prin schimbare functiune în locuințe colective cu spațiu de alimentație publică și parcare la parter, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Comandor-Orfeu (B-dul Mamaia, nr. 504), județul Constanța.
 
Reamintim că Lavdor Perla Mării SRL a depus, la sfârşitul anului 2018, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+8 etaje, cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică”. Investiţia va fi realizată în staţiunea Mamaia, zona hotel Comandor - Orfeu. La vremea respectivă, familia Gogiman se afla la conducerea firmei Terenul pe care urmează să fie amplasată construcţia se află în intravilanul oraşului Constanţa, în staţiunea Mamaia, având o suprafaţă de 1.314 mp teren intravilan. Pe amplasament se află o construcţie cu suprafaţa totală de 314 mp, construcţie ce se află în procedură de desfiinţare. Pe amplasament se doreşte a se realiza un imobil cu regim de înălţime P+8E cu funcţiunea de cazare, cu un spaţiu de alimentaţie publică şi parcaje la parter. Clădirea are 40 de apartamente prevăzute cu câte două camere, 16 de trei camere şi 16 studiouri. Rezultă astfel 160 de locuri de cazare. Se vor amenaja 73 de locuri de parcare. Locurile de parcare se vor asigura în parter prin patru automate de parcare: trei automate cu 20 de locuri de parcare şi un loc liber + 1 automat cu 11 locuri de parcare şi un loc liber.
 
 

Despre Lavdor Perla Mării SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 1998, cu sediul social în Năvodari, bd. Mamaia Nord, nr. 46. Asociați în firmă sunt Nicu Bbau, cu o cotă parte de 67% și Capital Gate Residence SRL, care deține 33%. Administratori sunt Nicu Babu și Gabriel Banu. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, cifră de afaceri 0 și o pierdere de 4.221 lei.
 
Conform Confidas.ro, Nicu Babu mai este asociat în Astoria Building SRL, Astoria Residence SRL, Fish Tour Delta SRL, Nicolaos SRL, Nikomarcons SRL. Gabriel Banu mai este asociat în Arun Consulting SRL, Arun Contabilitate Consultanta SRL, Capital Gate Residence, Inside Smart Project SRL, Logistik Total Rental SRL, Sunrise Park SRL și Total Construct Logistik SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nicu Babu de la Lavdor Perla Mării SRL reînvie proiectul blocului de 8 etaje din zona Hotelului Comandor-Orfeu, Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii