Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Toma, fostul arhitect șef al Constanței, a obținut un document important de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba?

ro

24 Mar, 2023 00:00 2042 Marime text
  • Beneficiarul investiției este societatea East Atelier SRL care își are sediul la aceeași adresă
  • Documentul este valabil doi ani
  • East Atelier SRL aparține lui Ionuţ Toma, fost arhitect- şef al municipiului Constanța
  • În 2022, profitul net declarat de companie este de 1495.860 lei la un număr mediu de 7 salariati și cu o cifră de afaceri netă de 1.946.868 lei
  • În calitate de asociat cu 50% în cadrul societății comerciale Kalinia Proiect SRL, Toma a fost audiat în 2021, la Tribunalul Constanța, în dosarul terenurilor din Portul Tomis
  • Toma mai apare și în Scoop Arhitecture SRL, unde deține 70% din părțile sociale și calitatea de administrator
 


Primăria Constanța a eliberat Autorizația de Construire cu numărul 272, pentru „Reparații capitale imobil existente-garaj +magazie” pentru amplasamentul situat pe strada Grigore Tocilescu, numărul 2 din zona Peninsulară a orașului.

Beneficiarul investiției este societatea East Atelier SRL care își are sediul la aceeași adresă.

Documentul este valabil doi ani.

East Atelier SRL aparține lui Ionuţ Toma, fost arhitect- şef al municipiului Constanța.
 
East Atelier, în datele Registrului Comerțului 

Potrivit Registrului Comerțului, societatea are sediul social în municipiul Constanța.  
 
Societatea are un capital social subscris: 200 lei, integral vărsat, cu un număr părţi sociale de 20, iar valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Asociat unic este Toma Ionuţ, cu un aport social de 200 lei și 20 de părți sociale . Acesta deține și funcția de administrator în cadrul societății.
 
Ca activitate principală, domeniul de activitate principal: conform codificarii (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), 7111 - activităţi de arhitectură.
 
În 2022, profitul net declarat de companie este de 1495.860 lei la un număr mediu de 7 salariati și cu o cifră de afaceri netă de 1.946.868 lei.
În calitate de asociat cu 50% în cadrul societății comerciale Kalinia Proiect SRL, Toma a fost audiat în 2021, la Tribunalul Constanța, în dosarul terenurilor din Portul Tomis, cauză în care Decebal Făgădău, fostul edil al municipiului Constanța, și Marcela Enache, (fostul secretar general al municipiului, din cadrul Consiliului Local Constanţa), au fost trimiși în judecată de procurorii DNA.

Toma mai apare și în Scoop Arhitecture SRL, unde deține 70% din părțile sociale și calitatea de administrator.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ionuţ Toma, fostul arhitect-şef al Constanţei, audiat în dosarul lui Decebal Făgădău - „Nu am avut nicio implicare în procesul de achiziție a celor trei terenuri!“

Exclusiv - raport expertiză Decebal Făgădău și Marcela Enache se îndreaptă spre achitare în dosarul terenurilor din Portul Tomis?!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii