Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impact Developer & Contractor SA, documente de la primărie pentru un sens giratoriu și un ansamblu de blocuri, la Constanța

ro

18 Mar, 2022 00:00 2159 Marime text
  • Prin CU 479 din data de 16 martie, CNAIR SA – DRDP, prin Impact Developer & Contractor va amenaja un sens giratoriu cu iluminat amplasat pe drumul național DN2A
 
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru Impact Developer & Contractor SA, unul pentru investiția imobiliară din zona Palazu Mare, iar cel de-al doilea pentru un sens giratoriu în aceeași zonă.
 
Mai precis, prin CU 480 din data de 16 martie 2022, firma investitoare intenționeză să edifice, pe parcela 278/1/1 din Constanța un ansamblu locuințe colective – Lot 2 din proiectul Greenfield Constanța – blocuri tip M3 – P+11E+etaj tehnic, M4 – P+11E+etaj tehnic, G1 – P+11E+etaj tenic, G2 – P+11E+etaj tehnic la care se adaugă lucrări complementare de drumuri, puncta de control acces, alei pietonale, iluminat exterior, gard, împrejmuire proprietate, garduri decorative, amenajări spații verzi, loc de joacăm bănci, platforme gunoi, locuri de parcare la sol (partial acoperite) și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 
Totodată, prin CU 479 din data de 16 martie, CNAIR SA – DRDP, prin Impact Developer & Contractor va amenaja un sens giratoriu cu iluminat amplasat pe drumul național DN2A km 202+815, în zona magazinului Kaufland din Palazu Mare, aproape de limita cu localitatea Ovidiu. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că la data de 01.02.2021, societatea a început colaborarea cu Constantin Sebeșanu, în calitate de director de dezvoltare.
 
Constantin Sebeșanu are experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, de peste 25 de ani, a urmat cursurile la Institutul Politehnic București și deține specializari în management strategic și financiar, dobândite în cadrul universităților Cornell și Boston.
 

Despre Impact Developer & Contractor SA

 
Compania a fost fondată în 2018, având sediul social în București. Conform confidas.ro, acționariatul este format dintr-o listă de acționari. Administrator sunt Apostol Sorin, Intrepid Gem SRL, Daniel Pandele, Ruxandra Alina Scarlat, Iuliana Mihaela Urdă. Director general este, așa cum menționam mai sus Constantin Sebășeanu. În 2020, firma a raportat 48 de angajați, la o cifră de afaceri de 114.586.849 lei, cu un profit de 69.246.678 lei.
 
Sorin Apostol mai este administrator în Actual Invest House SRL, Bergamot Developments Phase II SRL, Bergamot Developments, Clearline Development Management SRL, Greenfield Copou Residence Phase II SRL, Greenfield Copou Residence SRL, Greenfield Property Management SRL, Greenwise Development SRL și Pro Real Estate Development SRL. Impact Developer & Contractor SA mai este asociat în Actual Invest House SRL, Bergamot Development Phase II SRL, Bergamot Developments SRL, Greenfield Copou Residence Phase II SRL, Greenfield Copou Residence SRL, Greenfield Property Management SRL, Greenwise Development SRL și Impact Finance Developments SRL. Intrepid Gem SRL mai este administrator la ITH Management Office SRL și la Team Real Estate Development SRL. Daniel Pandele este asociat și administrator la Cupa International SRL, Danielis Star Company SRL și la Doraly Mall SRL. Constantin Sebeșanu este administrator/asociat la Bergamot Developments Phase II SRL, Bergamot Developments SRL, Expressoft Technology SRL, Impact Finance Developments SRL, Trend Hospitality SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Piața imobiliară din Constanța, perfecțiune și confort la cel mai bun preț al momentului, în Boreal Plus

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii