Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BOREAL PLUS – Calitatea la superlativ și siguranță pentru viitorii proprietari. Interviu cu directorul de vânzări, Ovidiu Grinici (VIDEO)

ro

07 Nov, 2022 00:00 2065 Marime text
  • „Casele noastre au grădini până la 500 metri, au o distanță considerabilă între ele și oferă intimitate proprietarilor”, susține Ovidiu Grinici
  • BOREAL PLUS va însuma peste 600 de apartamente în cel mai luxurios cartier în dezvoltare, în zona de nord a municipiului Constanța
 
BOREAL PLUS cuprinde 691 de locuințe, case cu finisaje de calitate și apartamente noi. Întregul proiect este dezvoltat în 4 faze, pe o perioadă de 4 ani (2020-2024).
 
Amintim și faptul că Impact Developer & Contractor a participat în perioada 4-6 noiembrie la Târgul Imobiliar Constanța, care se desfășoară în cadrul centrului comercial VIVO! din oraș. Participarea la târg a venit și cu o ofertă specială pentru potențialii cumpărători. „În perioada târgului am pregătit oferte special pentru clienții care aleg Boreal Plus și anume un cadou, un voucher pentru mobilier, care poate ajunge până la 3000 de euro, în funcție de opțiunea clientului, fie pentru apartament, fie pentru vilă”, așa cum ne preciza Suzanne Zaharia, reprezentant al Impact Developer & Contractor.


 
La eveniment, a participat și Ovidiu Grinici, Sales Director la Impact Developer&Contractor, companie care se ocupă de edificarea BOREAL Plus. El ne-a vorbit de tot ce înseamnă avantaje ale construcțiilor, fie că vorbim de vile sau apartamente, de eficiența energetică și de finisajele de calitate premium.

Interviul integral poate fi vizionat în videoclipul de mai jos:

 
„În momentul de față, Boreal Plus se apropie de finalizare. De la începutul lunii decembrie, începem și predarea apartamentelor clienților noștri. Complexul de vile este finalizat, cele 17 vile au fost finalizate. O parte din ele au fost deja vândute și sunt ocupate de proprietarii lor. Prima fază de construcție a fost finalizată. Începem și construcția celei de-a doua faze de la începutul anului următor, iar clienții vor putea opta și pentru alte tipuri de apartamente, față de ce am avut disponibil în prima fază.
 
Sunt 600 de apartamente. Am finalizat primele 209 apartamente, următoarele 139 – vom începe construcția lor la începutul acestui an. Când vom ajunge la finalizarea structurii celei de-a doua faze, vom începe și faza III.
 
În momentul de față, în Constanța sunt foarte puți dezvoltatori care pun la dispoziție clienților lor și curți mari. Casele noastre au grădini până la 500 metri, au o distanță considerabilă între ele și oferă intimitate proprietarilor. Locuințele sunt finisate cu finisaje premium, au încălzire în pardoseală, băile și bucătările sunt placate cu piatră naturală, cu marmură, ele sunt echipate cu sisteme de climatizare și acoperișul este din țiglă metalică, sunt foarte bine izolate. Sunt pregătite pentru clienți.


 
De la momentul în care noi am început construcția Boreal Plus, ne-am gândit la facilitățile din zonă. Am pus la dispoziția magazinului Kaufland această suprafață de teren de 18.000 mp, acest magazin a fost construit și finalizat. Am proiectat și construit sensul giratoriu din capătul străzii Amsterdam, asta pentru fluidizarea traficului și accesul facil în cartier. Din punct de vedere al apartamentelor, Boreal Plus a fost construit după ultimele standarde. Avem experiența din București. Structurile pe care noi am realizat Boreal Plus sunt cele de la Luxuria, de pe bulevardul Expoziției. Sunt aceleași tipuri de blocuri. Vorbim de studiouri care au o suprafață de 46 de metri pătrați, iar prețul lor pleacă de la 80.000 de euro. Vorbim ca și la case de aceeași încălzire în pardoseală, de aceeași eficiență energetică, de compartimentare facilă. Acest studio este un apartament cu două camere, doar că are bucătăria open space.
 
După aia, mergem la apartamentele de două camere, care au 58 de metri pătrați, sunt apartamente decomandate, avem și opțiunea de apartament cu două camere cu bucătăria închisă și varianta cu bucătăria deschisă pentru cei care nu dorescă să gătească. Terasele apartamentelor din Boreal Plus sunt mari, de 8 metri, inclusiv pentru studio. Accesul către terasă se face prin ușă de sticlă, iar vederile din Boreal Plus – multe apartamente au vedere către lac – de acolo se vede superb”, a punctat Ovidiu Grinici, Sales Director la Impact Developer&Contractor.
 

„Avem locuințe care sunt făcute să reziste pe parte de structură până la un cutremur de 9,3 grade pe scara Richter”

 

Dezvoltatorii vorbesc și de o structură de rezistență de cea mai înaltă calitate, ceea ce în context actual oferă o siguranță sporită locuitorilor.
 
Sunt foarte multe lucruri care ne diferențiază de ceilalți dezvoltatori imobiliari. Zilele trecute am avut un eveniment mai puțin fericit pentru fiecare dintre noi, și anume cutremurul. Vă pot spune că, dacă marea majoritate a dezvoltatorilor pun accent pe a face un design aparte, noi punem accent pe lucrurile care nu se văd, și anume pe structura locuințelor. Este foarte important, mai ales când vorbim de evenimente nefericite și când facem alegeri în ceea ce privește locuința să facem alegerea nu doar în ceea ce privește exteriorul, ci să fim atenți și la ceea ce alegem pe parte de structură. Locuințele construite de Impact sunt locuințe pe care se bazează în special construcția structurilor. Avem locuințe care sunt făcute să reziste pe parte de structură până la un cutremur de 9,3 grade pe scara Richter, chiar dacă legea locuințelor nu se bazează pe un asemenea grad în ceea ce privește seismele.


Aparte de aceste aspect, avem și construcții care tind să aibă consumul de aproape 0 și am pus panouri solare pe fiecare bloc, care ajută la reducerea consumului în ceea ce privește apa caldă. Avem foarte multe spații verzi și bineînțeles, parcările, pentru că în Constanța există un deficit în ceea ce privește parcările. Îi așteptăm cu mic cu mare pe cei care sunt interesați să achiziționeze un imobil mai ales că apartamentele sunt aproape de finalizare. Avem opțiuni în trei dintre blocurile noastre din cele 9 pe care le vom dezvolta, iar în ceea ce privește opțiunea de case, mai avem câteva disponibilități și pentru casele care sunt deja locuibile, intabulate și nu așteaptă decât să fie locuite de noii proprietari
 


Facilitățile sunt nenumărate. De la acele spații verzi de care vorbeam, parcări, panouri solare, locuințele sunt complet finisate. În cee ace privește încălzirea, ea nu se face prin calorifere sau centrale individuale. Noi avem încălzire prin pardoseală atât la vile cât și la bloc. Avem centrale pe bloc, așa încât practic se reduce un anumit pericol în locuință. Vorbim despre alte facilități precum hipermarket, avem prevăzută și o grădiniță privată. Distanțele dintre locuințe este considerabil mari,și atunci totul este făcut astfel încât altfel de constănțeni să locuiască în ansamblul nostru rezidențial“ - a mai precizat Suzanne Zaharia, reprezentant al Impact Developer & Contractor pentru ZIUA de Constanța.
 
Citește și

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

               
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii