Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:15 28 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să obții un venit sigur cu efort minim

ro

24 Mar, 2023 11:55 1217 Marime text
 
  • IMPACT Developer & Contractor, cel mai vechi dezvoltator imobiliar de pe piața din România, este prezent și pe piața din Constanța, unde dezvoltă BOREAL Plus, un complex rezidențial cu apartamente de înaltă calitate, vine acum cu o ofertă specială pentru clienții care achiziționează în scop investițional: chirie garantată timp de un an pentru 28 de apartamente din noul cartier, Boreal Plus din Constanța.
Astfel, dacă achiziționați primăvara aceasta un apartament în Boreal Plus, veți primi garantat chiria timp de un an, fără alte condiții suplimentare. Aceasta înseamnă că veți avea un venit sigur timp de un an, fără să vă faceți griji cu privire la găsirea unui chiriaș.
În plus, dezvoltatorul se ocupă de tot ceea ce înseamnă administrarea proprietății respective:promovează oferta de închiriere, păstrează legătura cu chiriașii și răspunde tuturor solicitărilor acestora, are grijă ca plata chiriei să fie făcută la timp, ca utilitățile să fie plătite și ca locuința să fie menținută în bune condiții de către chiriași.
 
Cum funcționează campania?
Practic, oricine cumpără un apartament în Boreal Plus, în scopul investiției pentru  închiriere, primește garantat chiria netătimp de un an.
Etapele sunt următoarele:
  • cumpărătorul semnează achiziția pentru unul sau mai multe apartamente, împreună cu locurile de parcare aferente;
  • dezvoltatorul se ocupă de mobilarea și utilarea imobilelor, iarîn perioada necesară mobilării, face promovarea și închirierea proprietății, respectiv gaseștechiriașul;
  • după finalizarea mobilării, cumpărătorul-proprietar semnează un contract de închiriere a proprietății/ proprietăților și un contract de property management
  • în fiecare lună după finalizarea mobilării, cumpărătorul-proprietar primește garantat chiria netă convenită prin contract, de la dezvoltator, timp de 12 luni, idiferent dacă acesta din urmă a reușit sau nu săînchirieze proprietatea
 

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui apartament de cea mai bună calitate în Constanța, într-un complex rezidențial dotat cu facilități moderne și doriți să beneficiați de o ofertă specială, Boreal Plus este o alegere excelentă. Beneficiind de chiria garantată timp de un an, dar și de un produs imobiliar la cele mai înalte standarde, veți fi sigur că ați făcut o alegere bună.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii