Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piața imobiliară din Constanța, perfecțiune și confort la cel mai bun preț al momentului, în Boreal Plus

ro

16 Sep, 2020 15:15 2685 Marime text

IMPACT Developer & Contractor a demarat campania de vânzare pentru apartamentele din ansamblul BOREAL PLUS din Constanța cu oferte speciale pentru locuințe cu finisaje și facilități de top.
 
Ansamblul BOREAL PLUS dezvoltat în nordul Constanței, cuprinde 18 vile de lux în primă fază, ce vor fi livrate până la finalul acestui an. Dezvoltatorul declară că începe lucrările de construcție pentru apartamente, urmând să fie ridicate 9 blocuri cu 673 de apartamente, o grădiniță, un parc cu locuri de joacă, spații comerciale, teren de sport, . La toate acestea se vor adăuga 826 locuri de parcare interioare și exterioare, amenajate în cadrul proiectului.
 
IMPACT va livra primele 3 blocuri cu 210 apartamente de tip studio, cu 2 camere și 3 camere în clădiri cu regim de înălțime P+8/P+11/P+11, până la jumătatea anului 2022.
 
În iunie 2020, locuințele scoase la vânzare în Constanța aveau un preț mediu de 1.240 de euro pe metru pătrat, în creștere ușoară față de perioada similară a anului trecut, când proprietarii solicitau 1.130 de euro/mp, potrivit portalului de anunțuri Imobiliare.ro.  În acest interval, creșterea prețurilor pentru locuințele noi a fost de 12,2%, iar pentru stocul vechi de locuințe avansul a fost de 8,5%. Conform experților în domeniul imobiliar, trendul crescător se va menține și în următorii ani, astfel că până la sfârșitul acestui an suntem într-un moment propice achizițiilor noi. Varianta ideală ar fi un imobil aflat în faza de proiect, de la un dezvoltator sau constructor de încredere, întrucât poți obține un preț mult mai bun. În câțiva ani un apartament sau o casă achiziționată în faza de proiect va valora cu minimum 30% mai mult.
 
Am găsit o astfel de oportunitate la Impact, un dezvoltator cu 30 de ani experiență. Oferta de lansare din Boreal Plus conține prețuri extrem de atractive pentru cei interesați să achiziționeze o locuință mare, cu finisaje și facilități premium într-un cartier dinamic.
 
Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, construind locuințe spațioase, folosind materiale atent selectate și soluții tehnice eficiente. În Boreal Plus, Impact asigură un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort.
 
Astfel, un studio cu terasă cu suprafața totală de 62 de metri pătrați poate fi achiziționat la prețul de 58.472 de euro plus TVA, în timp ce un apartament cu 2 camere și suprafața totală de 73 mp poate fi cumpărat pentru 69.378 de euro plus TVA.
 
Apartamentele din BOREAL PLUS vin cu mai multe opțiuni de compartimentare pentru a deservi cât mai bine nevoile proprietarilor. De exemplu, puteți găsi un apartament cu 3 camere open space la o suprafață de 100 mp pentru 92.048 de euro plus TVA.

 
Locuințe cu finisaje premium și facilități atractive
 
Proiectul evaluat la 62 de milioane de euro va acoperi o suprafață de 65.000 mp într-una dintre cele mai bune locații pentru dezvoltări imobiliare din oraș.
 
Conceptul de dezvoltare al complexului se centrează pe apartamente de calitate cu finisaje premium de la producători consacrați, soluții tehnice smart și facilități atractive pentru locuitori.
 
În toate apartamentele vor fi folosite elemente din gresie și faianță porțelanată, parchet laminat de calitate superioară. Încălzirea se va realiza prin pardoseală, apa caldă și căldura fiind produse de centrala de bloc. Întreg proiectul urmărește principiile de sustenabilitate astfel încât vor fi instalate panouri solare și sisteme eficiente pentru gestionarea deșeurilor și a apei folosite. Soluțiile de construcție asigură eficientizarea costurilor și obținerea unor performanțe energetice superioare.
 


Apartamentele situate la parter vor avea grădină proprie, în timp ce locuințele de la etaj au terase cu suprafețe generoase. În interiorul complexului vor fi amenajate spații verzi cu o suprafață totală de 12.000 mp.
 
Locuitorii vor avea acces facil la spații comerciale și alte servicii pentru petrecerea timpului, iar copiii se vor putea juca în siguranță în parcurile amenajate special pentru ei. În complex va fi deschisă o grădiniță, iar alte instituții educaționale publice sunt disponibile în apropiere.
 
Din BOREAL PLUS se va putea ajunge în 15 minute la plajă, în centrul Constanței sau pe autostrada spre București. În apropiere sunt deja deschise o serie de centre comerciale unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru casă.
 

Etapele realizării BOREAL PLUS
 
În paralel cu finalizarea construcției celor 18 vile din complex, IMPACT începe lucrările pentru dezvoltarea componentei principale a complexului formată din peste 600 de apartamente. Până în cel de-al doilea trimestru al anului 2022 vor fi terminate 3 blocuri cu 209 apartamente și o clădire pentru locurile de parcare.


În următoarea fază vor fi construite 2 blocuri cu 132 de apartamente, cu livrare estimată în anul 2022. În ultima fază vor fi ridicate 4 blocuri cu 322 de apartamente.
 
Toate apartamentele din BOREAL PLUS au un interval de prețuri care poate fi integrat în cererea de împrumut bancar prin programul „Noua Casă”. Pentru locuințele care au prețuri de peste 70.000 de euro, solicitantul unui credit bancar va trebui să prezinte un avans de 15%. Pentru locuințele cu prețul sub această limită, cerința de avans rămâne la 5%, potrivit celor mai recente modificări ale programului adoptate de către autorități.
 
Acesta va fi unul dintre cele mai mari ansambluri noi dezvoltate în ultimele decenii în Constanța.
 

IMPACT își extinde prezența în Constanța
 
Dezvoltatorul IMPACT Developer & Contractor a revenit în acest an pe piața imobiliară din Constanța, oraș unde a livrat primul proiect rezidențial dezvoltat după anul 1989. Noul complex este construit în continuarea proiectului existent și deschide noi oportunități pentru cei care vor să se mute într-o nouă casă sau au în plan să achiziționeze un apartament în scop investițional.
 
Pe lângă startul construirii apartamentelor, în BOREAL PLUS vor fi finalizate, în acest an, cele 18 vile cu un design care evocă experiența locuirii într-un cartier american din suburbii. Fiecare vilă are etaj și grădină proprie, cu suprafețe totale între 167 și 171 mp. Vila tip Selene are un preț de pornire de  244.641 de euro plus TVA și va fi finalizată luna viitoare.
 
BOREAL PLUS reprezintă unul dintre proiectele fanion ale dezvoltatorului IMPACT, care lucrează în paralel la ansamblurile rezidențiale Greenfield și Luxuria în București. Linia comună pentru toate proiectele dezvoltate de companie o reprezintă armonia cu mediul creată cu ajutorul arhitecturii moderne cu influențe minimaliste.
 
Pentru mai multe informații privind noul ansamblu rezidențial Boreal Plus, puteți accesa site-ul proiectului www.boreal-plus.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii