Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de Market Maker al Emitentului din partea Wood & Company Financial Services, pentru IMPACT Developer & Contractor

ro

22 Dec, 2022 13:22 1060 Marime text
IMPACT Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1996 si primul dezvoltator listat pe Piata Reglementata, beneficiaza din 3 decembrie 2022 de serviciile de market making ale emitentului oferite de Wood & Company Financial Services. La data de 21 decembrie 2022, capitalizarea companiei era de 858.7 milioane lei.

“Cresterea atractivitatii actiunilor IMPACT reprezinta o preocupare constanta a managementului companiei, cu accent deosebit pe comunicarea cu investitorii si sustenabilitate. In linie cu acestea suntem bucurosi sa anuntam parteneriatul cu WOOD & Co., in beneficiul tuturor actionarilor. Am decis sa sustinem lichiditatea actiunii la BVB prin servicii de market making asigurate de una dintre cele mai prestigioase banci de investitii prezente in piata de capital din regiune.”, a declarat Constantin Sebesanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.


Actiunea IMP este a 3-a actiune a unui emitent listat la Bursa de Valori Bucuresti pentru care echipa Wood & Company ofera servicii de Market Maker al Emitentului. Numarul total de instrumente financiare listate pe Piata Reglementata a Bursei care beneficiaza de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 18. 

”Wood & Co. este incantat sa devina Market Maker al Emitentului pentru IMPACT Developer & Contractor. Speram ca proiectul nostru comun va face actiunile Impact mai atractive pentru toti participantii de pe piata si ca vom observa in curand o crestere a volumelor tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.” a afirmat Josef Kohout, Head of Trading Praga, Wood & Company Financial Services.

”Incheiem anul cu peste 20 de parteneriate pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori Bucuresti, o performanta care demonstreaza increderea tot mai mare acordata de emitenti in aceste servicii si eficienta acestora pe piata de capital. IMPACT Developer & Contractor este o companie cu traditie de peste 30 de ani, fiind, de asemenea si una dintre primele companii listate la bursa. Acest nou parteneriat ne ofera increderea ca emitentii vad in bursa un partener prin care isi pot dezvolta in continuare compania, indiferent de stadiul ei de evolutie, chiar si la mai bine de 25 de ani de la listare, cum este cazul actiunilor IMP. Le spunem felicitari si le uram mult succes”, a declarat Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti.


Market Makerul Emitentului este participantul la sistemul de tranzactionare al BVB care si-a asumat rolul de a sustine lichiditatea unui instrument financiar. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii