Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:48 02 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de Presă IMPACT Developer & Contractor a finalizat „Panoramic Apartments” din Greenfield Băneasa

ro

29 Sep, 2022 10:23 574 Marime text
  • Bucureşti, 28.09.2022: IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar înființat în România și totodată prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori București (simbol bursier IMP), a finalizat în GREENFIELD Băneasa o nouă etapă de dezvoltare, Panoramic Apartments, cu o valoare de piață totală estimată la peste 16 milioane euro.
  • Numărul total al locuințelor finalizate în GREENFIELD Băneasa depășește astfel 2.650 de unități.
 
Noile apartamente finalizate în GREENFIELD Băneasa împreună cu parcările alocate, majoritatea subterane, sunt contractate deja în proporție de 97%.

Proprietarii se vor putea muta începând cu cea de-a doua jumătate a lunii octombrie.

Cele 97 de apartamentesunt situate în 2 imobilecu o înălțime de 9 respectiv 6 etaje, cu finisaje premiumșivedere panoramică asupra Pădurii Băneasa.
 
”Inițiat acum 15 ani, GREENFIELD Băneasa rămâne un proiect actual și competitiv, în topul căutărilor și alegerilor bucureștenilor. Astfel, peste 80% dintre apartamente le contractăm încă din fază de construcție. Deschiderea în această toamnă a celor două facilități, GREENFIELD Plaza și Wellness Club, va crește și mai mult atractivitatea complexului GREENFIELD Băneasa, un ansamblu rezidențial emblematic nu doar pentru portofoliul IMPACT, cât și pentru întreaga zonă de nord a Capitalei”, a declarat Ovidiu Grinici, director de vânzări IMPACT Developer & Contractor.
 
Ansamblul rezidențial GREENFIELD Băneasa este situat în zona de nord a Bucureștiului, în imediata vecinătate a pădurilor Băneasa și Tunari.

Dezvoltarea ansamblului a început în anul 2007 și este programată a se încheia în anul 2028, când ansamblul va cuprinde peste 6.000 de unități locative și peste 15.000 de locuitori.
 
GREENFIELD Băneasa se află în cea de-a patra fază de dezvoltare. În această lună, IMPACT a obținut de la OPT Bank o finanțare de 40 milioane de euro pentru finalizarea a 732 de apartamente din această fază, apartamente ce vor fi livrate anul viitor.
 
 
Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 31 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București.

Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării.

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent.

Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 IMPACT a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar anul acesta va demara construcția proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii