Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobilul de opt etaje care va fi ridicat de GFT Intertrade Logistic SRL, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism a Primăriei Constanţa (document)

ro

19 Feb, 2018 00:00 3581 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni azi, având pe ordinea zi şi solicitarea investitorului SC GFT Intertrade Logistic SRL de avizare a PUD-ului pentru „Construire imobil locuinţe S+P+8E“. Imobilul va fi ridicat pe strada Eugen Lovinescu nr. 27.
 
Documentaţia depusă are la bază Certificatul de urbanism nr. 3069/13.10.2017, eliberat de Primăria Municipiului Constanţa, şi urmăreşte realizarea unei compoziţii coerente din punct de vedere urbanistic şi încadrarea în structura întregului ansamblu PUZ Tomis Plus, Palazu Mare.
 
Suprafaţa terenului ce a generat PUD „Construire imobil locuinţe colective S+P+8 etaje“ este de 1.335 mp, rezultată din alipirea a două terenuri. Terenul este proprietatea societăţii GFT Intertrade Logistic SRL.
 
Pe data de 15 decembrie 2017, GFT Intertrade Logistic SRL, prin Tudor Dumitru, a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 3820 pentru „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil S+P+8e - locuire colectivă“. Imobilul va fi ridicat pe strada Eugen Lovinescu nr. 27. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni. Reamintim că GFT Intertrade Logistic SRL a mai solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 13 octombrie 2017, Certificatul de urbanism nr. 3069. Potrivit actului, pe strada Eugen Lovinescu (DE491/5) nr. 27 va fi ridicat un imobil de opt etaje, cu destinaţia „locuinţe colective“.

GFT Intertrade Logistic SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Mitică Ghesu, născut pe 13.01.1980, în Babadag, Tulcea, cu 33,33% din capitalul social, Tudor Dumitru, născut pe 6.03.1980, în Babadag, Tulcea, cu 33,34% din capitalul social, şi Stelian Fudulea, născut pe 1.02.1980, în Constanţa, cu 33,33% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Stelian Fudulea şi Tudor Dumitru.
 
GFT Intertrade Logistic SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără:
cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei; extracţia pietrişului şi a nisipului; extracţia argilei şi a caolinului; fabricarea îngheţatei; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă; finisarea materialelor textile; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp); fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea gazelor industriale; fabricarea parfumurilor şi a produselor cosmetice (de toaletă); fabricarea maşinilor şi a echipamentelor de birou (exclusiv fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice); fabricarea autovehiculelor de transport rutier; fabricarea de mobilă pentru bucătării; repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor; producţia gazelor; distribuţia combustibililor gazoşi, prin conducte; activităţi şi servicii de decontaminare; dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane; comerţ cu ridicata al blănurilor, al pieilor brute şi al pieilor prelucrate; transporturi prin conducte; transporturi maritime şi costiere de pasageri; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, alte servicii de cazare; restaurante; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură şi altele.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta solicitarea depusă de GFT Intertrade Logistic SRL. 
 
Citeşte şi: 
 
PUD iniţiat de GFT Intertrade Logistic SRL. Va ridica un bloc de opt etaje pe strada Eugen Lovinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii