Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele fostului şef al Direcţiei Administraţie Publică din primăria Constanța ridică un imobil pe strada Mihai Viteazu

ro

10 Apr, 2021 00:00 2673 Marime text
  • Bel-Transport SA, deţinută de Ianuş Racu, fratele fostului director din primăria condusă de Radu Mazăre, Constantin Racu, va ridica un imobil de cinci etaje în Constanța
  • Firma a cerut încă de anul trecut emiterea acordului de consultare publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu
  • Pe terenul de pe strada Mihai Viteazu, deţinut în proprietate, compania intenţionează să ridice un imobil S+P+5 cu funcţiunea de locuinţe collective
  • Societatea a primit certificatul de urbanism de la Primăria Constanța
 
Firma Bel-Transport SA, deţinută de Ianuş Racu, fratele fostului director al Direcției Administrație Publică din primăria condusă de Radu Mazăre, Constantin Racu, va ridica un imobil de cinci etaje. Terenul de pe strada Mihai Viteazu nr. 58-58A.
Firma a cerut încă de anul trecut emiterea acordului de consultare publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu iar în primăvara anului 2016, societatea prezentase la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul respectivului proiect.

Pe terenul de pe strada Mihai Viteazu, deţinut în proprietate, compania intenţionează să ridice un imobil S+P+5 cu funcţiunea de locuinţe colective - câte două apartamente de trei camere la parter şi etaje, cu suprafeţe generoase, de peste 100 de metri pătraţi. Locurile de parcare necesare vor fi amenajate la subsolul imobilului. Este vorba despre 12 locuri de parcare, dintre care două simple şi cinci sisteme de parcare supraetajată tip Klaus, respectiv zece locuri. Deşi blocul propus are cinci etaje, în jurul său sunt doar imobile cu maximum un etaj.

La începutul acestei luni, societatea a primit din partea municipalității, certificatul de urbanism cu numărul 1115 în vederea construirii unui imobil, în regim de înălțime S+P+4-5 etaje cu funcțiunea de locuințe colective și parcare la subsol.
 

Bel-Transport SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa, Portul Constanţa. Firma provine din divizare parţială. Capitalul social subscris de 330.000 lei, integral vărsat, este compus din 660 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 500 lei. Acţionari persoane fizice sunt: Racu Ianuş, cu 99,24243% din capitalul social, și Racu Alexandru-Nicolae, cu 0,75757% din capitalul social. Administratorii firmei care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri sunt Racu Ianuş și Racu Ianuş - director general.

Citește și:

La Tribunal dosare grele UAT Constanța, prin primar Vergil Chițac-reclamant. Părâți sunt Mazăre, Constantinescu, și alții

Investiţia imobiliară a firmei Bel-Transport de pe strada Mihai Viteazu, la mâna Comisiei tehnice de urbanism a Primăriei Constanţa (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii