Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un nou turn de 15 etaje va fi edificat în Mamaia. Cine este investitorul?

ro

24 Oct, 2023 15:07 1437 Marime text
Euro Vial Residence SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța, pentru edificarea unui imobil de 15 etaje în Mamaia.
 
Prin CU 2843 din data de 23 octombrie, Euro Vial Residence SRL va ridica în stațiunea Mamaia, zona Vilke Nord-Lac, lot 3/3/1/2 din Constanța un imobil multifunctional cu regim de înălțime S+P+12-15E, cu funcțiuni de locuire colectivă sau apartamente de vacanță, parcaje și accesuri rutiere, centru spa, piscine, sală gym, funcțiuni conexe locuirii, amenajări ale spațiilor publice, smipublice și private, amenajări pentru activități nautic, spații verzi, firme luminoase, împrejmuire și organizare de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Despre Euro Vial Residence SRL
 
Potrivit termene.ro,  Euro Vial Residence SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 23 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Mamaia, Năvodari și București.
 
Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Nelu Voicilă.
 
În 2022, Euro Vial Residence SRL a declaat 28 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 18,63 de milioane de lei.

Citește și:
Nordis Management SRL pierde un nou proces în fața Euro Vial Residence SRL. Despre ce este vorba
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii