Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a răspuns APM Constanța Imobil de nouă etaje, cu două corpuri, ridicat de Graff Pink Estate

ro

09 Dec, 2019 00:00 2185 Marime text

Graff Pink Estate SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de nouă etaje.
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunțat, ulterior, că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire locuințe colective cuplate cu spațiu comercial la nivelul parterului, cu regim de înălțime S+P+9e“, amplasat în Constanța, strada nespecificată, lot 3, parcela VN 325/5/3, număr cadastral 207498“. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.12.2019.
 
Reamintim că pe data de 22 ianuarie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 312, care constă în următoarele: „Construire locuinţe colective cuplate cu spaţiu comercial la nivelul parterului cu regim de înălţime S+P+9 etaje“.
 
Pe amplasament se propune realizarea unui imobil de tip locuințe colective având spații tehnice și parcări la nivelul subsolului. Imobilul este alcătuit din două corpuri, Corp A și Corp B, cu subsolul comun. La nivelul subsolului sunt propuse spații pentru stația de hidrofor apă menajeră, boxe de depozitare, 59 locuri de parcare și un adăpost de protecție civilă cu grup sanitar și tunel de evacuare, comun pentru cele doua corpuri de clădire.
 
Accesul la demisol se face pietonal și auto pe latura de nord - vest din strada propusă pe amplasament prin intermediul unei rampe auto cu o declivitate de 18.00%. Lățimea rampei este de 6.00 m și înălțimea golului de acces de 2.30 m. Dimensiunile locurilor de parcare sunt variabile, dar nu mai mici de 2.35 m x 5.00 m.
Culoarul de circulație a mașinilor care intră în subsol va avea o lățime de 5.00 m și o înălțime liberă de 2.60 m.
 
Suprafața terenului este de 3.333 mp și are următorii vecini: la nord-est - teren liber de construit, proprietate privata IE 207497; la nord - vest - teren liber de construit, proprietate privată IE 226954, al sud-vest - strada DE 559, la vest - proprietate privată.
 
Distanţele minime față de construcţiile învecinate: la nord - față de construcția (Club Kmy’s) la o distanţă de 87,36 m; la sud - față de construcția (Vila Mizuumi P+4) la o distanţă de 25 m; la sud - față de construcția la o distanţă de  23,47 m; la sud – est - față de construcția (Club Nautic Pinguin) la o distanţă de 35,48 m; la vest - față de construcția la o distanţă de 45,69 m; la Vest - față de construcția (Hotel Metropol) la o distanţă de  45,69 m.
 

Graff Pink Estate SRL, în datele Registrului Comerţului  

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Osman Iaşemin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
 
Citește și:
 
Bloc de nouă etaje în Constanţa. Graff Pink Estate a solicitat acord de mediu

 
Undă verde pentru Graff Pink Estate SRL. Investitorul va ridica un bloc de nouă etaje în Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii