Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de nouă etaje în Constanţa. Graff Pink Estate a solicitat acord de mediu

ro

10 Sep, 2019 00:00 2635 Marime text

Graff Pink Estate SRL, controlată de asociatul unic Osman Iaşemin, şi-a anunţat intenţia de a ridica un bloc de 9 etaje în municipiul Constanţa.
 
Societatea a solicita de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire locuinţe colective cuplate cu spaţiu comercial la nivelul parterului cu regim de înălţime S+P+9E”, amplasat în judeţul Constanţa, strada nespecificată, lot 3, parcela VN 325/5/3. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa. Reamintim că pe data de 22 ianuarie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 312, care constă în următoarele: „Construire locuinţe colective cuplate cu spaţiu comercial la nivelul parterului cu regim de înălţime S+P+9 etaje“. Adresa investiţiei, potrivit certificatului de urbanism, este următoarea: strada nespecificată, lot 3, parcela Vn325/5/3.
 

Graff Pink Estate SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Osman Iaşemin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii