Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc cu nouă etaje, pe strada Baba Novac din Constanța, construit de Country Estate. Ce anunț a făcut Agenția pentru Protecția Mediului

ro

30 Jun, 2021 00:00 2610 Marime text
  • „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului“ în privința celor două blocuri, anunță APM Constanța.
  • Investiția va fi realizată de compania Country Estate, deținută de omul de afaceri constănțean Vural Haci.
Imobilele cu nouă etaje pe care compania Country Estate intenționează să îl ridice pe strada Baba Novac, din Constanța, la numărul 165, nu necesită efectuarea evaluării impactului asupra mediului, transmite Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Potrivit sursei citate, „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire Imobile D+P+9E Locuințe colective, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Baba Novac, nr. 165, lot 3/2, titular Country Estate SRL“.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța, anunță agenția, din strada Unirii nr. 23.
 
Amintim, compania Country Estate a obținut în luna februarie 2021Certificatele de urbanism pentru investițiile imobiliare din strada Baba Novac, nr. 165, lot 3/2.
 
Cifrele oficiale
 
Potrivit Confidas.ro., consultat la data de 29 iunie 2021, firma a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada I.L. Caragiale, nr. 60, obiectul de activitate fiind  „comerț cu ridicata nespecializat“.
 
Asociat unic și administrator este omul de afaceri constănțean Vural Haci, al cărui nume se leagă și de companiile Black Sea Estate SRL, Graff Pink Estate SRL și Karamelya SRL (în prezent, radiată).
 
În 2018, firma a avut un angajat, o pierdere de 792.228 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În 2019, numărul angajaților a rămas 1, pierderea a fost de 86.024 de lei, iar cifra de afaceri s-a menținut 0.
 
În 2020, numărul angajaților a fost 0, pierderea a fost 105.601 lei, iar cifra de afaceri a rămas 0.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Ce se construiește:
Omul de afaceri Vural Haci a obținut mai multe documente de la primărie. Va ridica blocuri de 9 și 10 etaje

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii