Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:14 22 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bela Tănase intenţionează să elaboreze un PUZ. Este vizat un spaţiu verde de pe bulevardul Lăpuşneanu

ro

29 Apr, 2016 00:00 5885 Marime text


Bela Tănase, unul dintre asociaţii societăţii Cambela Prod SRL, a solicitat Primăriei Constanţa certificat de urbanism pentru elaborarea unui PUZ.
 
Astfel, pe data de 26 aprilie, Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei municipiului Constanţa a emis Certificatul de Urbanism nr. 1542 cu obiectul „Elaborare Plan Urbanistic Zonal, conform Avizului de Oportunitate nr. 47 445 din 25.03.2016“. La adresa bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183B, Bela Tănase îşi anunţase intenţia de a construi un imobil de patru etaje.
 
Reamintim că, în noiembrie 2015, SC Cambela Prod SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Imobil locuinţe D+P+4 etaje“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul pe care urma să fie ridicat imobilul de patru etaje are o suprafaţă totală de 534 mp, este amplasat în intravilanul municipiului Constanţa, pe bulevardul Al. Lăpuşneanu nr. 183B. Vecinătăţile terenului studiat sunt: la est - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la sud - proprietate particulară Daniel Ene, la nord - domeniu privat de interes local, la vest - domeniu public de interes local (alee acces parcare şi imobil locuinţe colective S6).
Respectivul teren este proprietatea privată a societăţii comerciale Cambela Prod SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare nr. 1589/18.10.2013.
 
Clădirea va avea accesele principale pietonale realizabile atât prin intermediul unei rampe de scară de şapte trepte, cât şi prin intermediul unei rampe pentru handicapaţi. Locurile de parcare vor fi dispuse în felul următor: la demisol, în şase sisteme de parcare multiparking KLAUS P210 - cu două locuri pe sistem. Imobilul va pune la dispoziţia locatarilor 21 de locuri de parcare, aflate în totalitate în limita de proprietate, aceste locuri de parcare corespunzând unui număr de 20 de apartamente.

Afacerile

Cambela Prod SRL, potrivit Registrului Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru. Capitalul social compus din 57.000 de părţi sociale este deţinut de Constantin Camburi şi Bela Tănase. Ambilor asociaţi le revin câte 28.500 de părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea betonului“, este Bela Tănase. Acesta mai este asociat şi în Cambela Construct SRL, alături de Constantin Camburi.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii