Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiar în coasta Camerei de Comerţ Constanţa Societatea Cambela Prod SRL ridică un bloc de patru etaje (galerie foto)

ro

09 Nov, 2015 00:00 7062 Marime text


Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona parcului Tăbăcărie, este la mare căutare printre dezvoltatorii imobiliari. Pe fiecare petic de pământ, liber de construcţii, se construiesc noi blocuri de locuit. O nouă investiţie de acest fel a fost anunţată de Cambela Prod SRL, care intenţionează să construiască un imobil de patru etaje, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183 B, lângă CCINA Constanţa. Şi uite-aşa, spaţiile verzi de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu dispar rând pe rând, iar constănţenii îşi vor plimba copiii printre betoane şi asfalt.
 
Beneficiarul SC Cambela Prod SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului proiectului „Imobil locuinţe D+P+4 etaje“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Pentru viitoarea construcţie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 2349/16.07.2015. Terenul cu numar cadastral 225171, în suprafaţă totală de 534 mp, este amplasat în intravilanul municipiului Constanţa, pe bulevardul Al. Lăpuşneanu nr 183B.  Vecinătăţile terenului studiat sunt: la est - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la sud - proprietate particulară Ene Daniel, la nord - domeniu privat de interes local, la vest - domeniu public de interes local (alee acces parcare şi imobil locuinţe colective S6). Respectivul teren este proprietatea privată a societăţii comerciale Cambela Prod SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare nr. 1589/18.10.2013.



„Construcţia nou propusă nu va afecta construcţiile din jur, acestea fiind dispuse la distanţe asiguratoare faţă de amplasamentul noului imobil. Distanţele faţă de vecinătăţi sunt:  41,5 ml faţă de imobilul situat la nord, 18 ml faţă de imobilul situat pe latura de vest. Pe latura de sud se află teren liber de construcţii, iar pe latura de est - trotuarul aferent bulevardului Alexandru Lăpuşneanu“, se spune în memoriul proiectului. Accesul auto şi al locatarilor la terenul studiat se va face din aleea carosabilă, situată în partea de vest a terenului. Clădirea va avea accesele principale pietonale realizabile prin intermediul unei rampe de scară de 7 trepte, cât şi prin intermediul unei rampe pentru handicapaţi. Locurile de parcare vor fi dispuse în felul următor: la demisol, în şase sisteme de parcare multiparking KLAUS P210 - cu două locuri pe sistem. Imobilul va pune la dispoziţia locatarilor un număr de douăzeci şi unu de locuri de parcare, aflate, în totalitate, în limita de proprietate, aceste locuri de parcare corespunzând unui număr de douăzeci de apartamente.

Registrul Comerţului despre investitor

Cambela Prod SRL, potrivit Registrului Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru. Capitalul social compus din 57.000 de părţi sociale este deţinut de Camburi Constantin şi Bela Tănase. Ambilor asociaţi le revin câte 28.500 părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea betonului“, este Bela Tănase. Bela Tănase mai este asociat şi în Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin.
 
Citeşte şi:

Început de o firmă cu capital cipriot, blocul de pe strada Caşin va fi terminat de Cambela Prod SRL din Tulcea

Bloc de şase nivele pe strada Caşin: O firmă cu capital cipriot a primit binecuvântarea Primăriei de a ridica o construcţie (document)

De la fabricarea betonului, la afaceri cu cereale: Cambela Prod SRL construieşte cinci silozuri în Lumina

Proiectele imobiliare ale anului 2014: Ce se mai construieşte pe strada Belvedere

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii