Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei O declaraţie de dragoste îi ia prin surprindere pe Scorpioni

ro

19 Jul, 2011 01:48 2096 Marime text
8.jpgBERBEC

Pentru Berbeci, ziua de astăzi este una de pauză. Adică au suficient timp liber să analizeze în ce direcţie merge viaţa lor, mai ales că evenimentele din ultima vreme le-au cam dat peste cap sistemul de valori cunoscut. Partea cea mai bună este că nu trebuie să ia nicio decizie acum. Este, oricum, mult mai simplu să se lase purtaţi de val.

TAUR

Taurii primesc astăzi un telefon sau un email de la o persoană foarte specială din trecutul lor. Acest lucru îi va tulbura puţin, mai ales că sentimentele lor nu s-au stins de tot şi, parcă, ar vrea să reia legătura. Situaţia nu este atât de simplă pe cât pare şi ar putea să se trezească, fără voia lor, în mijlocul unui triunghi amoros. Deci, prudenţă!

GEMENI

Răbdare şi toleranţă - de asta au nevoie Gemenii pentru a supravieţui unei zile care le va pune nervii la încercare. Problemele apar din cauza comunicării defectuoase cu persoanele din jurul lor: fiecare pare că vorbeşte o altă limbă. Nativii ar putea să dea vina pe Mercur, care, în curând, va fi retrograd sau ar putea să recunoască faptul că şi ei au cam încurcat lucrurile.

RAC

Racii se simt foarte îndrăzneţi astăzi şi sunt mult mai dispuşi să-şi asume riscuri decât de obicei. La serviciu, vor să iasă din rutină şi vin cu o idee pentru eficientizarea activităţii, care îi va lua prin surprindere pe şefi. Prezentarea acestei idei contează totuşi foarte mult: deci e cazul să îşi aleagă cu atenţie cuvintele.

LEU

Leii vor astăzi vorbe bune, complimente din partea persoanelor dragi. Chiar au nevoie să audă că sunt frumoşi, deştepţi, iubitori şi foarte capabili. Asta nu este un lucru rău, în sine - cu toţii vrem să fim apreciaţi şi să ni se recunoască meritele. Totuşi, există o diferenţă între a fi complimentat şi a le cere celorlalţi să te vadă drept centrul universului - iar nativii ar trebui să o conştientizeze!

FECIOARA

Prinşi în mrejele lui Neptun retrograd, nativii din Fecioară se simt oarecum confuzi astăzi. Dacă altădată erau întruchiparea eficienţei, astăzi pur şi simplu au chef să stea într-un hamac, cu un cocktail rece în mână şi să viseze frumos. Nu ar trebui să se simtă vinovaţi - chiar merită o perioadă de relaxare.

BALANŢA

„Singura modalitate de a te elibera de ispită este să-i cedezi" - spunea o Balanţă faimoasă, Oscar Wilde. Vorbele lui descriu foarte bine starea de spirit a nativilor astăzi. În fond, odată ce înlătură tentaţia, pot să se gândească la lucrurile cu adevărat importante pentru viitorul lor. Şi vor face acest lucru cu zâmbetul pe buze!

SCORPION

Scorpionii au parte astăzi de o schimbare dramatică în bine în viaţa lor sentimentală. Poate că un admirator care până acum a stat în umbră îşi face în cele din urmă curaj să le mărturisească nativilor dragostea care le-o poartă. Poate chiar nativii sunt cei care lasă inhibiţiile de o parte şi fac o declaraţie pasională. Rezultatul: o poveste de dragoste desprinsă din romane!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii îşi bat astăzi capul cu facturi, rate la bancă sau alte datorii pe care nu le-au achitat încă. Va fi nevoie de toată ingeniozitatea lor pentru a ţine bugetul familiei pe linia de plutire. Ar trebui să se gândească serios la o nouă sursă de venituri. O idee bună este să-şi valorifice un hobby - în acest fel vor îmbina utilul cu plăcutul.

CAPRICORN

În loc să-şi epuizeze energia în discuţii contra-productive cu membrii mai tineri ai familiei, Capricornii ar putea pur şi simplu să-i lase pe aceştia să-şi trăiască viaţa după propriile reguli. În fond, şi ei, la vremea lor au făcut greşeli, iar acestea le-au fost nişte lecţii mult mai folositoare decât teoriile părinţilor. Oricum, dacă stau să se gândească mai bine, problemele ridicate nu erau de maximă importanţă.

VĂRSĂTOR

O veste bună în învigorează pe Vărsători astăzi. Destul de probabil, un proiect de-al lor primeşte aprobarea unui şef sau finanţarea de care aveau nevoie pentru a-l pune în practică. În relaţia de cuplu însă, ar trebui să nu abordeze subiecte delicate: sunt şanse mari să apară o neînţelegere care să degenereze într-o ceartă inutilă.

PEŞTI

Peştii au astăzi nevoie de ceva mai multă frumuseţe în viaţa lor. Se gândesc să dea raită prin magazine, să facă o vizită la coafor sau o plimbare în compania persoanei iubite. Atâta vreme cât nu-şi neglijează celelalte îndatoriri, nu este absolut nicio problemă. Atenţie, totuşi la bani, pentru că, şi astăzi, sunt tentaţi să cheltuiască mai mult decât îşi permit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii