Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemenii se gândesc să dea o raită prin magazine. Fecioarele ar trebui să nu dea bani cu împrumut

ro

29 Jul, 2011 00:00 1880 Marime text
2.jpgBERBEC

După ziua de astăzi, Berbecii cu siguranţă vor răsufla uşuraţi că a venit weekendul şi pot să se relaxeze! Asta pentru că, agenda de la serviciu este extrem de încărcată şi trebuie să facă totul contra-cronometru. În plus, şi atmosfera este una destul de tensionată. Partea bună este că sunt doar nişte momente trecătoare.

TAUR

Taurii ar trebui să se aştepte astăzi la nişte întârzieri - cel mai probabil este vorba despre un răspuns pe care îl aşteaptă, în legătură cu nişte bani. Poate are legătură cu un împrumut pe care trebuie să îl facă sau cu o investiţie. Nu e momentul să se îngrijoreze - lucrurile se vor rezolva la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, este rost de distracţie!

GEMENI

Sezonul reducerilor este ocazia ideală pentru Gemenii de ambele sexe de a-şi înnoi garderoba. Mulţi dintre ei deja se pregătesc de o după-amiază în magazine. Vor găsi o grămadă de chilipiruri, însă ideal ar fi să nu facă o gaură prea mare în buget - mai ales că, în week-end s-ar putea ivi o ocazie să iasă din oraş.

RAC

Pentru Raci, astăzi este un moment bun pentru a reanaliza ultimele săptămâni. S-au petrecut multe evenimente, au avut de făcut nişte schimbări majore în viaţa lor, care i-au solicitat la maximum. Acum, au ocazia să înţeleagă mai bine motivele care au stat în spatele acestor transformări şi să înveţe lecţii preţioase pentru viitor.

LEU

La capitolul originalitate, Leii stau foarte bine astăzi. La fel şi în ceea ce priveşte relaţiile cu publicul - reuşesc, aparent fără niciun efort să fie în centrul atenţiei. O idee excelentă ar fi să îmbine utilul cu plăcutul şi să se folosească de acest context pentru a obţine sprijin pentru un proiect de-al lor, la care visează de ceva vreme. Susţinătorii nu vor întârzia să apară.

FECIOARĂ

Pe cei născuţi în zodia Fecioarei îi cam scoate din sărite azi un prieten care le cere, din nou, bani. Nu este vorba că nu ar vrea să-l ajute, însă persoana respectivă ar putea încerca să se folosească de nişte argumente prea „la sentiment" pentru gustul serioşilor nativi. În acest context, Fecioarele ar putea să nu reziste imboldului de a ţine o prelegere despre virtuţile cumpătării şi economisirii, măcar aşa, pentru a mai echilibra situaţia.

BALANŢA

Balanţele se simt ceva mai destinse azi, sau, măcar, ceva mai nepăsătoare faţă de ce se întâmplă în jur. În fond, au tot dreptul să se mai distanţeze de nişte situaţii încâlcite care le-au dat mari bătăi de cap. Poate, eventual, să plece într-o vacanţă, unde să-şi reîncarce bateriile!

SCORPION

Chiar dacă Scorpionii simt o nevoie irezistibilă de independenţă şi de a-şi afirma personalitatea astăzi, cel mai bine ar fi să mai plece urechea şi la sfaturile celor apropiaţi. O atitudine gen „Eu împotriva întregii lumi" nu le va aduce avantaje prea mari, ba dimpotrivă! Cooperarea şi disponibilitatea de a face compromisuri este esenţială în această perioadă!

SĂGETĂTOR

Pe principiul „Nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi", Săgetătorii au o zi plină la serviciu. Sunt absolut hotărâţi să termine toate sarcinile trasate de şefi, cât mai repede. De altfel, au foarte multă energie şi de aceea se simt în stare de orice. Un coleg îi cam invidiază pe nativi pentru rezultatele lor, dar nu este cazul să-l ia în seamă.

CAPRICORN

Statul excesiv peste program la muncă îşi pune, astăzi, amprenta pe starea de sănătate a Capricornilor. Pur şi simplu nu mai reuşesc să se concentreze, sunt obosiţi, ţâfnoşi şi împrăştiaţi. Un program ceva mai relaxat, cu mai puţine responsabilităţi ar fi o idee foarte bună. La fel şi o vizită la medic - un control de rutină este întotdeauna binevenit.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi nevoiţi să poarte astăzi o discuţie pe o temă delicată cu partenerul de cuplu care ar putea aduce mai multă confuzie decât clarificări. Dacă subiectul este o moştenire sau banii comuni, ar trebui totuşi lăsat pe altă zi. În schimb, este o zi bună pentru a-şi pune în valoare talentele artistice. Poate se apucă de un curs de dans.

PEŞTI

Cei născuţi sub semnul Peştilor se simt deosebit de inspiraţi astăzi. Creativitatea lor se reflectă şi la muncă, unde vin cu nişte idei inovatoare, dar şi în dragoste. Ori fac o declaraţie de dragoste irezistibilă, ori vor să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Cert este că nu va fi o zi ca oricare alta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii