Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un pescador a dispărut în Marea Neagră! Trei persoane găsite decedate. Două în zona Gura Portiței, iar una în zona Vadu (galerie foto+video)

ro

17 May, 2021 13:06 5915 Marime text
  • Un pescador a dispărut în Marea Neagră!
În operațiunea de căutare intervin o ambarcațiune ARSVOM, o ambarcațiune Garda de Coastă, elicopterul de la IGAV, care pleacă cu scafandrul ISU Constanța, un avion la solicitarea Gărzii de Coastă venit de la Burgas, iar de la Centru Militar Naţional de Comandă, un elicopter. Ar fi fost cinci oameni pe pescador.

În jurul orei 10:56 ar fi găsit pe mal, în zona Gura Portiței, o persoana decedată, confirmată ca fiind din echipajul pescadorului.

La ora 12.25 din informațiile de la MRCC ar mai fi găsit două persoane, la mal, decedate. Una tot în zona Gura Portițe, iar una în zona Vadu. Ambii din echipaj. Total găsiți decedați trei, din echipaj de cinci.






Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihail G. 19 May, 2021 05:50 Rusinica… ANR. Incompetentilor!!!!! Pei cum dai aviz de iesire din port, cand TU ca si coordinator, esti informat si cunosti previziunile meteo. Dispecerul de serviciu ANR direct raspunzator. Hai pa, criminalilor!