Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima săptămână de arest pentru „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu? (rechizitoriu + referat DNA)

ro

17 Jun, 2015 00:00 1687 Marime text
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României decide, luni, 22 iunie, dacă îl pune în libertate pe omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, cunoscut şi ca „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu.
 
Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky solicită să fie pus în libertate. El a contestat decizia din data de 8 iunie a judecătoarei Simona Neniţă, de la Curtea Supremă, care i-a respins, ca nefondată, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cu măsura preventivă a controlului judiciar. Decizia Curţii Supreme va fi definitivă. În cauză, Sorin Gabriel Strutinsky este cercetat în stare de arest preventiv alături de Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa. Într-un alt dosar, omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky este judecat de Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, în stare de arest la domiciliu.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)


Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii