Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru judecători de la Curtea de Apel Constanța s-au abținut în dosarul lui Sorin Strutinsky!

ro

30 Jun, 2021 00:00 2183 Marime text
 
  • Sorin Strutinsky s-a predat în data de 16 februarie 2021 la sediul Squadrei Mobile din Chestura de Poliție din Bologna și a fost plasat din data de 23 martie 2021 sub arest la domiciliu în Italia, în așteptarea soluționării cererii de extrădare.

Dosarul în care omul de afaceri Sorin Strutinsky, aflat în prezent arestat la domiciliu în Italia, solicită rejudecarea cauzei în care a fost condamnat definitiv, în iulie 2020, la zece ani și opt luni de închisoare, a fost amânat pentru 09 septembrie 2021.
 
Cererea lui Sorin Strutinsky se află pe rolul Curții de Apel Constanța din luna decembrie 2020, iar până în prezent, conform datelor oficiale puse la dispoziție de portalul instanțelor de judecată, patru judecători din cadrul Secției Penale au formulat declaraţii de abţinere: Iulia Cezara Suciu, Marius Cristian Epure (președintele Curții de Apel Constanța), Georgeta Ceauşu Raluca și Adriana Ispas.
 
Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat definitiv la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie.
 
Completul care a soluționat definitiv acest dosar a fost alcătuit din magistrații Adriana Ispas, Georgiana AnghelTudor și Ciprian Coadă, din cadrul Curții de Apel Constanța. De precizat că unul dintre judecători din complet a avut opinie separată.
 
Într-un alt dosar, omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și zece luni de închisoare, decizia nefiind una definitivă.
  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Sorin Strutinsky, arestat la domiciliu în Bologna! Judecătorii din Italia vor să afle care sunt condițiile din penitenciarele din România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii