Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Cererea lui Sorin Strutinsky, respinsă la Constanța

ro

17 Sep, 2021 00:00 2129 Marime text

 
  • Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat definitiv la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie.
 
Judecătorii Damian Mitea și Valentina Boboc, de la Curtea de Apel Constanța, au respins ieri, 15 septembrie 2021, cererea omului de afaceri Sorin Strutinsky privind rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv, în iulie 2020, la zece ani și opt luni de închisoare.
 
În prezent, ca urmare a deciziei din iulie 2020, Sorin Strutinsky se află încarcerat în Italia.
 
Oficial!
 

În temeiul art. 431 alin. 1 Cod procedură penală respinge ca inadmisibilă contestaţia în anulare formulată de contestatorul Strutinsky Gabriel Sorin împotriva deciziei penale nr. 575/P/06.07.2020 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul penal nr. 1231/118/2015. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul Strutinsky Gabriel Sorin la plata sumei de 600 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea acesteia la dispoziţia părţilor, a persoanei vătămate şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 16.09.2021.

Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat definitiv la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie. Completul care a soluționat definitiv acest dosar a fost alcătuit din magistrații Adriana Ispas, Georgiana Anghel Tudor și Ciprian Coadă, din cadrul Curții de Apel Constanța.
 
De precizat că unul dintre judecători din complet a avut opinie separată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Audiere din Tribunalul Veneția
Omul de afaceri Sorin Strutinsky, videoconferinţă de trei ore, la Înalta Curte. Ce le-a zis judecătorilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii