Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:01 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimişi în judecată pentru trafic de droguri Andrei Cristian Feşteu şi Mihai Bogdan Dumitru au scăpat de arestul la domiciliu

ro

09 Dec, 2015 00:00 1305 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, ieri, înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu luate faţă de Andrei Cristian Feşteu şi Mihai Bogdan Dumitru cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
Pe durata controlului judiciar, Andrei Cristian Feşteu şi Mihai Bogdan Dumitru au următoarele obligaţii: „1. să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi. 2. să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei. 3. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi. 4. să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa. 5. să nu comunice direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare, cu coinculpaţii şi cu martorii“.
 
Prin excepţie, „Andrei Cristian Feşteu poate lua legătura cu martora H.B.C.“, se arată în minută.
 
Totodată, judecătorii constănţeni au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luate faţă de Horia Fărcaşiu şi George Mădălin Latori, pe care o menţine.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Cei patru au fost cercetaţi în dosarul celor 12 percheziţii efectuate aproape de jumătatea lunii iunie, în municipiul Constanţa, vizate fiind mai multe persoane suspectate de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii