Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:45 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul a respins două dintre cele trei cereri Executarea silită a municipiul Constanţa de către FIN.CO.GE.R.O. SPA, tot mai aproape de realizat

ro

17 Jul, 2012 01:00 1994 Marime text
executare_-_tribunal.jpgTribunalul Constanţa a încheiat judecata în dosarul cu numărul unic 7554/118/2012, cauză în care avocaţii municipalităţii au cerut suspendarea executării silite, acordarea unui termen de graţie şi eşalonarea celor 13 milioane de euro, bani care ar trebui să meargă în conturile afaceriştilor italieni de laFIN.CO.GE.R.O. SPA Catania. Ieri, completul de judecată prezidat de judecătorul Oana Damian a respins ultimele două solicitări, urmând ca eventualul recurs să fie tranşat de Curtea de Apel Constanţa.

Amintim că dosarul a fost înregistrat pe data de 28 iunie, având ca obiect „suspendare provizorie a executării". Portalul instanţelor de judecată arată că Municipiul Constanţa prin primar a avut calitatea de reclamant, în timp ce FIN.CO.GE.R.O. SPA Catania a fost pârât. La data de 2 iulie, instanţa a amânat cauza până pe 9 iulie, pentru ca reclamantul să ia cunoştinţă de întâmpinare şi înscrisuri. Ulterior, Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată cererea de suspendare a soluţionării cauzei până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. 7545/118/2012 al Tribunalului Constanţa, cauză ce are ca prim termen 1 octombrie. „Respinge ca nefondată cererea de suspendare a soluţionării cauzei până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. 1622/118/2012 al Tribunalului Braşov. Respinge ca nefondată excepţia tardivităţii formulării cererii de chemare în judecată invocată de pârâtă. Respinge ca nefondată excepţia inadmisibilităţii formulării cererii de chemare în judecată invocată de pârâtă. Respinge ca inutilă şi neconcludentă pentru soluţionarea cauzei proba cu expertiză tehnică în specialitatea contabilitate. Admite cererea de suspendare a continuării executării silite a sentinţei civile nr 4853/com/2004 a Tribunalului Constanţa până la soluţionarea irevocabilă a prezentei cauze. Dispune suspendarea continuării executării silite a sentinţei civile nr 4853/com/2004 a Tribunalului Constanţa până la soluţionarea irevocabilă a prezentei cauze. Cu recurs în 15 zile de la comunicare pentru măsura suspendării executării silite. Cu cale de atac odată cu fondul pentru restul dispoziţiilor. Fixează termen de judecată la data de 16.07.2012, părţile urmând a fi citate prin agenţi procedurali la sediile indicate, precum şi prin fax", conform minutei judecătoreşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii