Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani, începând cu data de 15 decembrie Un singur procuror de la Constanţa cu cerere de detaşare în Consiliul Superior al Magistraturii

ro

09 Nov, 2012 00:00 4182 Marime text

procuror-ParchetTribunalulConstanta.jpgConsiliul Superior al Magistraturii a analizat, în cadrul ultimei şedinţe, referatul direcţiei Resurse Umane şi Organizare privind cererile depuse de către procurori în cadrul procedurii declanşate de consiliu în vederea ocupării, prin detaşare, a şase posturi de consilier juridic - personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul aparatului propriu al instituţiei.

De la Constanţa, un singur magistrat a cerut detaşarea, însă Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării.

Revenind, în urmă cu puţină vreme, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea în cadrul consiliului a doi procurori, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 15 decembrie. Scurta listă este deschisă de Carmen Vişan, procuror la Direcţia Naţională

Anticorupţie, şi închisă de Daniel Câmpeanu, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov. Tot Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererilor de detaşare în cadrul consiliului formulate de şase procurori: Danusia Ramona Arvinte - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, Andreiaş Constantin - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, Elena Alexandra Panaitescu - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti, Angelica Paraschiva - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, Paul Dorin Rădulescu - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi Daniel Marius Şerbănescu - procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Numele procurorului Andreiaş Constantin, de la Parchetul Tribunalului Constanţa, apare şi în decizia Consiliului Superior al Magistraturii de a respinge toate cererile venite de la malul mării referitoare la promovarea într-o funcţie de execuţie la instanţa superioară ori la parchetul superior. După cum arătam şi în ediţia trecută, lista cuprindea şapte judecători şi un procuror.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii